ciubey_devil Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Ma intriga si pe mine ceva.....Ce inseamna sau este paypal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 un fel de banca virtuala , iti poti depozita banii castigati pe internet , poti transfera bani de pe carduri (nu toate ) etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdb18 Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Cam asa, e un cont virtual, cu care poti efectua plati fara a expune datele cartilor tale de credtit. Eu il folosesc si e foarte ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 unde iti ia si comision mare ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 nu e chiar asa mare :-? , adica la mine nu e .. , de obicei fac transferuri de cate 75$ , de pe survey`uri .. ce castig pe site`u ala ,si imi ia cam in jur de 1-2$ .. , e ceva totusi dar nu o suma infernala :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 la plati (de exemplu ebay) comisionul este zero... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 pai sa zicem ca nu te duci la banca lu tiriac ca sa iti pui bani ii pui intru-n cont paypal si comisionul este 0 din cate stiu eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crancenul Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Pe scurt PayPal este modul in care cineva care detine o adresa de email poate trimite bani cuiva care detine la randul sau o adresa de email.Fiecare utilizator inregistrat al PayPal isi introduce datele sale bancare in cont si apoi adresa de email este singura necesara pentru efectuarea transferurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadman007 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Paypal cam totul despre paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...