[k1ll] Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Lindsay Lohan va lucra la morga Actriţa americană Lindsay Lohan va lucra la morgă, în cadrul orelor de serviciu în folosul comunităţii la care a fost condamnată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise şi a alcoolului, potrivit biroului şerifului oraşului Los Angeles, informează BBC. Pe 23 august 2007, Lindsay Lohan, în vârstă de 21 de ani, care trebuia să răspundă la şapte capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, a încheiat un acord cu justiţia care i-a permis să evite un proces dificil, dar care i-a adus o pedeapsă de o zi în închisoare şi trei ani de libertate condiţionată, redă Mediafax după sursa citată. În noiembrie, ea a reuşit performanţa de a executa 84 de minute din cele 24 de ore de închisoare la care a fost condamnată şi şi-a continuat pedeapsa cu două luni petrecute la o clinică de dezintoxicare. Însă i-au mai rămas 10 ore de muncă în serviciul comunităţii, pe care le va petrece 127 afisari macabru alături de morţii adunaţi la morga din centrul medical din Los Angeles. Sursa:Click.ro Link to comment
gexy Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Cum scapa vedetele de televiziune de fiecare data de puscarie :> in locul lor direct zdup fara ore in folosul comunitati..... Link to comment
Valek Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 sa lucreze si-n canal, nimanui nu-i pasa Link to comment
HipnotykBoy Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 pff....toate vedetele astea care au fost candva bune au ajuns naspa rau :(...britney,lindsay,paris Link to comment
TaZ-ManIaku Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 in locul lor la WC-uri le-as pune...cred ca de rusine nu ar plesni.. Link to comment
Flake Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 iaaaarasi teatru pt ochii lumii,ca na..cand uita lumea de tine tre sa faci ceva :)..la morga n-am mai auzit. Link to comment
Nimeni Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 omfg i dont give A FU%K !!!!! Link to comment
7even Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 N-am cuvinte.......decat :gives: Link to comment
Stalk3r Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 helooooooooooooooooooooooooooooooo i'm Lindsay Lohhaaaan (Jeff Dunham) ciudat .. eu unu nu as putea :) , da vorba aia .. cele mai tzapene femei is la morga Link to comment
iNm Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Ce a decazut si fata asta ... ce face celebritatea din om p.s heloooooooooooo I`m Linday Lohan :rofl1: Link to comment
Mysterio Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 sa lucreze si-n canal, nimanui nu-i pasaWord :cool2: Link to comment
Diabolik_01 Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Sa i faca unu o farsa acuma nu o sa mai conduca beata niciodata :rofl1: Link to comment
Deadman007 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 au prea multi bani si nu au ce face.....dar totusi cred ca a scapat cam prea usor Link to comment
LeX LuTHoR Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ma intreb oare de ce toate vedetele se duc dracu' ? ( scuzati expresia ) ... inainte chiar o admiram si mi-a placut cum a jucat in filmul Freaky Friday ... pacat. Link to comment
m4x Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Daca li se urca celebritate, ei cred ca daca sunt celebri...nu o sa pateasca nimic, dar uite ca le vin de hac si lor...;) ...mi-a placut cum a jucat si in Herbie Link to comment
-=rZv=- Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 e buna tipa...pacat ca i se urca la cap celebritatea ... trebuie sa o bage la parnaie sa vada cum e viata ... si dupa probabil o sa isi dea si ea seama ca nu e decat un simplu om ...dap life sux :-j Link to comment