Jump to content
[k1ll]

Lindsay Lohan va lucra la morga

Recommended Posts

Posted

Lindsay Lohan va lucra la morga

Imagine IPB

Actriţa americană Lindsay Lohan va lucra la morgă, în cadrul orelor de serviciu în folosul comunităţii la care a fost condamnată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise şi a alcoolului, potrivit biroului şerifului oraşului Los Angeles, informează BBC.

Pe 23 august 2007, Lindsay Lohan, în vârstă de 21 de ani, care trebuia să răspundă la şapte capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, a încheiat un acord cu justiţia care i-a permis să evite un proces dificil, dar care i-a adus o pedeapsă de o zi în închisoare şi trei ani de libertate condiţionată, redă Mediafax după sursa citată.

În noiembrie, ea a reuşit performanţa de a executa 84 de minute din cele 24 de ore de închisoare la care a fost condamnată şi şi-a continuat pedeapsa cu două luni petrecute la o clinică de dezintoxicare.

Însă i-au mai rămas 10 ore de muncă în serviciul comunităţii, pe care le va petrece 127 afisari

macabru alături de morţii adunaţi la morga din centrul medical din Los Angeles.

Sursa:Click.ro

Posted

helooooooooooooooooooooooooooooooo i'm Lindsay Lohhaaaan :)) (Jeff Dunham)

ciudat .. eu unu nu as putea :) , da vorba aia .. cele mai tzapene femei is la morga :))

Posted

Daca li se urca celebritate, ei cred ca daca sunt celebri...nu o sa pateasca nimic, dar uite ca le vin de hac si lor...;) ...mi-a placut cum a jucat si in Herbie

Posted

e buna tipa...pacat ca i se urca la cap celebritatea ... trebuie sa o bage la parnaie sa vada cum e viata ... si dupa probabil o sa isi dea si ea seama ca nu e decat un simplu om ...dap life sux :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...