Dark-Boy Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Eu cu inca un baiat incercam sa "reparam" un HDD de 200 giga :crazy: Nu mergea bine hardu......acu merge mai bine Scuzati claritatea si desigur filmuletele Cei care au facut filmuletu sunt.......Dark-Boy si Xellos
Mamut Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 vai doamne ce nebuni suntetzi! cu foarfeca si cu patentu sau ce era acolo(un baros nu aveatzi si voi sau makar un ciocan :D?).era mai funny cu un baros(am dat eu intr-o masina cu el, d-abia daka se deforma tabla :D).p.s: nu era masina de pe strada
Dark-Boy Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 vai doamne ce nebuni suntetzi! cu foarfeca si cu patentu sau ce era acolo(un baros nu aveatzi si voi sau makar un ciocan :D?).era mai funny cu un baros(am dat eu intr-o masina cu el, d-abia daka se deforma tabla :D).p.s: nu era masina de pe stradanu am avut baros :(...cand ne-am inceput treaba noi am incercat sa il reparam.Stai ca mai am un floppy...cd-rom,cd-rw,dvd-rw,si inca un hdd de 200(asta nu cred ca il duc la el sa-l reparam.... am multe chestii importante pe el si mi-e mila..... :crazy: Daca reusim sa reparam ceva ne deschidem service :dance: