Jump to content
iNm

Cum va vedeti peste 10 ani de acum?

Recommended Posts

Posted

Peste 10 ani... un bebe, sot- optional... apartament propriu si independenta... cu sanatatea sper sa stau la fel de bine. Ca si cariera nu imi doresc sa avansez prea mult, sunt multumita unde sunt acum.

Guest ^alexa^
Posted

same here :D un bebe, poate doi, casa mea, si jobul din prezent

Posted

Cred ca intrebarea mai buna ar fii fost ...Cum itzi doresti sa fii peste 10 ani ?

de ce spun asta ....nu stiu sincer daca putem sti vreunul...insa cum ne dorim asta stim

Ca restul lumii cum ne dorim totzi de fapt...sanatate ...o familie reusita ...1-2-3 puradei ...catzi ne da Dumnezeu ...

Bucuria familiei cred ca este cea mai importanta ...asta ne dorim totzi.

si sa ne dea la totzi Dumnezeu femeia care o visam si mai ales familia

pe care ne-o dorim.

Posted

Eu ma vad sanatos in primul rand, cu un job bine platit, un apartament propriu, o masina, si burlac :D

Oricum viitorul e imprevizibil insa daca muncesti si ai ambitie poti realiza ce iti doresti si care sa fie realizabil, nu sa visezi sa devii presedintele Americii. :))

Posted

Hmm... Ma vad in ultimu an de facultate, cu prietenii, cu iubita si cu un mare viitor in fata :D

Sper sa fie asa, doar nu ma muncesc acum pana la epuizare sa ajung un nimic pe viitor :).

@4 Real: Interesanta chestie ;) Eu unul cred ca va mai exsita LinkMania, sau cel putin sper sa existe :)

Posted

Interesant subiect, dar si mai interesant ar fi ca forumul asta sa mai existe peste 10 ani si atunci sa vedem daca previziunile/dorintele au devenit realitate.

Peste 10 ani ma vad cu licenta luata, poate si cu un anumit institut terminat, fara sa practic, cu una sau mai multe afaceri, destui bani cat sa-mi permit o viata mai mult decat decenta (dar nu in exces). Sotie si copii... greu de spus.

Si, cum spunea Eminem: "You can do anything you set your mind to, man.".

Posted

Sanatos , cu un E46 Coupe in fatza portii de la vila din New York (vis)

Sanatos , cu un E46 Coupe in fata blocului din Craiova :D (sper..) , serviciu stabil si neeaparat burlac.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...