iNm Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ca tot se fac reuniuni de 10 ani dupa liceu in care lumea din trecutul nostru poate vedea daca ne-am realizat in viata sau nu , ma intreb voi cum va vedeti peste 10 ani de acum ( indiferent de varsta ).Sunteti optimisti cu privire la viitorul vostru sau numai gandul la el va deprima? :D Personal peste 10 ani nu ma vad prea schimbat ( asta daca mai traiesc pana atunci ) , ma vad tot burlac si sper eu cu un job bun de care sa fiu multumit.N-am asteptari prea mari si nici nu visez prea mult , acum sa va vad pe voi.p.s Am dat search si n-am gasit prea mare lucru , sper sa nu mai fi fost alt topic :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Peste 10 ani... nu prea ma vad. Probabil noul presedinte al Microsoft, cine stie... PS: Si eu tot burlac ma vad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi58 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Peste 10 ani? cam mult spus eu in 2 ani vreau sa ma realizez sa am un job de Supervaizer si nu vrea sa fiu burlac am planuri ca pana la 19 ani sa ma insor :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Peste 10 ani ma vad... umm ... cu un job bine platit, casa mea, masina mea, burlac ( cred ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ERROR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Peste 10 ani.... cam greu, Un job bine platit , un apartament propriu si o masina moderna (Pun pariu ca peste 10 ani o sa fie masini .... de masini ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIR_VIPER Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 cu 1 sau 2 puradei , un job bun si o nevasta buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiTzA- Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Peste 10 ani :-? ...La casa mea, cu un loc de munca bun si cu o nevasta +1 copil :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ofiter de politie, casa, masina si burlac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci13bg Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Burlac...un job platit bine ...o femeie ...o casa...o masina ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem_ Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 In 3 ani juma termin liceul ceilalti 7 plec in S.U.A alaturi de unchiul meu :) Sa scot bani grei pentru a mi realiza visul. O sala de net( bar etc. , spatiu avem de inca pe acum ) Peste 10 ani vreau sa ma vad alaturi de ceilalti 2 prieteni ai mei(gexy & mortal) in sala noastra de net. Asa vreau sa ma vad peste 10 ani :wub: B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzzylicious_ Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ori cu bani , ori la bulau :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 hmm :-? peste 10 ani .. Inginer si Logodit :D cred :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 peste 10 ani :) daca mai traim toti pana atunci sa zicem ma vad la servici (inginer constructor) :D si probabil insurat da fara borac :D sa ma mai bucur macar putin de clipele alaturi de nevasta fara copil :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasedano Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Mai aproape de pensie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TKK Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Job : Informatician , poate sa fiu angajat la Microsoft :DMy Life : nu ma las de burlacie , poate o prietena cine stiel... , o casa , o masina (cu carnet cu tot,un mustang ceva :D,dar cred ca se va demoda :( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Off-topic:Poti sa mori in 10 secunde ,poate sa dea o masina peste tine sau sa ti se intample ceva "prost".Doamne fereste!On:Sanatate ,o casa ,o masina "poate" si o nevasta.Excluted Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Viitorul e imprevizibil, presupun ca voi reusi sa realizez ceva bun (din punctul meu de vedere) in viata. Oricum niciodata nu voi fi calugar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinus17 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 peste 10 ani....ehehehe.....sper sa fiu ofiter de politie sau agent de politie :whistle: , cu banii gramada pe mine si cu femei cat mai multe......no family :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 inginer intrat in "paine" (afacere personala sper), familie (nevasta, copil) + o masa musculara si mai de calitate :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 :D hmm il facem pinned de dragul lui money boney Hmm anul asta ar trebui sa am intalnirea de 10 ani cu colegii de liceu ( nu stiu daca se va tine) ...peste 10 ani...profesional sa avansez iar pe plan personal..o familie..nevasta si un bursuc simpatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark-Boy Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 hmm....daca o sa mai fiu peste 10 ani 1:o slujba bine platita,o prietena la care sa tin sau nevasta :D:D 2.o groapa frumoasa la cimitir,niste cannabis pe mormant,o sticla debeutura la piept,o tigara in gura...3.o persoana distrusa.......nush ce-mi ofera viata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 O slujba usoara bine platita, masina, casa si multe femei in jurul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_xulescu Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 peste 10 ani ..hmmmsper sa am si al doilea bebe, sa fiu sanatos si sa-mi mearga macar ca acuma :Dsi poate o sa am si afacerea proprie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtest Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Peste 10 ani sper sa ma vad insurat + un copchil 8-> si propria mea afacere. Link to comment Share on other sites More sharing options...