Jump to content
Stef

net de la RDS

Recommended Posts

:blink: nu stiu daca am postat bn, oricum am un prieten care are net de la RDS din luna Mai a anului 2007 si cica nu a primit nicio chitanta a sunat la RDS si au zis ca sa astepte sa primeasca chitanta si dupa aceea sa plateasca pana acum nu a primit nicio chitanta nu a platit netul deci, si tot are net dc?

O sai vina. am patit si eu asa, si dupa a 7 a luna mi lo taiat.. am mers la ei si o trebuit sal platesc tot sal puna la loc.

Atata timp cat tu vezi ca nu iti vine factura ce faci :blink: ?

Cat tu sti termeni contractului pe care l-ai semnat(ai contractul in casa), iti zice un angajat RCS&RDS daca este fr`o oferta la incheierea contractului s.a

De ce nu te duci la ei la sediu si depuneai o cerere(ceva-cereai indrumari) vorbeai cu 1 angajat ,il trageai de maneca in jos "Neica nu imi mai vine factura, vreau si eu sa stiu cat am de plata" ,faceati ceva cu aceea factura.

Scuzatima dar in acest caz si voi sunteti raspunzatori in mare parte.

Atata timp cat tu vezi ca nu iti vine factura ce faci :blink: ?

Cat tu sti termeni contractului pe care l-ai semnat(ai contractul in casa), iti zice un angajat RCS&RDS daca este fr`o oferta la incheierea contractului s.a

De ce nu te duci la ei la sediu si depuneai o cerere(ceva-cereai indrumari) vorbeai cu 1 angajat ,il trageai de maneca in jos "Neica nu imi mai vine factura, vreau si eu sa stiu cat am de plata" ,faceati ceva cu aceea factura.

Scuzatima dar in acest caz si voi sunteti raspunzatori in mare parte.

aici are dreptate gexy :)

pai treaba ca cica sa insteresat de factura cica a si sunat sa si dus la ei si i-au spus sa astepta factura cu ce e vinovat omu daca nu e lasat sa plateasca,aaaaa si inca ceva cica el a vrut sa puna si cablu cand a facut abonament dar cica nu ia convenit cablu de la RDS i-au chemat pe astia de la RDS i-au taiat cablu dar el a ramas cu netu si contractu era si cu cablu si cu net

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...