Stef Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 :blink: nu stiu daca am postat bn, oricum am un prieten care are net de la RDS din luna Mai a anului 2007 si cica nu a primit nicio chitanta a sunat la RDS si au zis ca sa astepte sa primeasca chitanta si dupa aceea sa plateasca pana acum nu a primit nicio chitanta nu a platit netul deci, si tot are net dc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PulsatioN Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 si nu ii convine ca are net gratis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 lol ii convine normal numai ca se cam teme cica daca ii vin toate facturile o data 9 luni va plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem_ Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Poate a prins vreun abonament cu vreo 10 luni gratis #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambilici Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 O parere:Daca nu au venit pana acum, ori e asemanator cu zice Mayhem_, ori au ei un termen dupa care se anuleaza contractul si cand vor veni sa-i taie cablul, o sa aiba cu ei si factura totala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzzylicious_ Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 O sai vina. am patit si eu asa, si dupa a 7 a luna mi lo taiat.. am mers la ei si o trebuit sal platesc tot sal puna la loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 O sai vina. am patit si eu asa, si dupa a 7 a luna mi lo taiat.. am mers la ei si o trebuit sal platesc tot sal puna la loc.Atata timp cat tu vezi ca nu iti vine factura ce faci :blink: ?Cat tu sti termeni contractului pe care l-ai semnat(ai contractul in casa), iti zice un angajat RCS&RDS daca este fr`o oferta la incheierea contractului s.aDe ce nu te duci la ei la sediu si depuneai o cerere(ceva-cereai indrumari) vorbeai cu 1 angajat ,il trageai de maneca in jos "Neica nu imi mai vine factura, vreau si eu sa stiu cat am de plata" ,faceati ceva cu aceea factura.Scuzatima dar in acest caz si voi sunteti raspunzatori in mare parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potyike Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Atata timp cat tu vezi ca nu iti vine factura ce faci :blink: ?Cat tu sti termeni contractului pe care l-ai semnat(ai contractul in casa), iti zice un angajat RCS&RDS daca este fr`o oferta la incheierea contractului s.aDe ce nu te duci la ei la sediu si depuneai o cerere(ceva-cereai indrumari) vorbeai cu 1 angajat ,il trageai de maneca in jos "Neica nu imi mai vine factura, vreau si eu sa stiu cat am de plata" ,faceati ceva cu aceea factura.Scuzatima dar in acest caz si voi sunteti raspunzatori in mare parte.aici are dreptate gexy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gimy100 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 sa stii ca nici mie nu mi-a venit factura la internet de vro 3 luni .. imi vine telefonu ,cablu tv dar factura la internet din parti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinus17 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 @gimy100: pai ma in factura pe care o platesti este telefon+ internet si cablu il platesti separat. @steff: Chestia e ca trebuia sa se duca sa se intereseze la aia de la RDS ce se intampla de nu ii vine factura.....sau el credea ca ii dau aia moca ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 intereseaza-te de factura, daca nu vrei sa ai surprize...in genera RDS permite intarzierea platirii facturi si cu 3-4 (mai mult ca sigur), dar 7-8 luni, e prea mult :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Daca vreti sa vedeti facturile care le aveti de platit si care le-ati platit logati-va aici:http://www.rdslink.ro/admin/login.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 pai treaba ca cica sa insteresat de factura cica a si sunat sa si dus la ei si i-au spus sa astepta factura cu ce e vinovat omu daca nu e lasat sa plateasca,aaaaa si inca ceva cica el a vrut sa puna si cablu cand a facut abonament dar cica nu ia convenit cablu de la RDS i-au chemat pe astia de la RDS i-au taiat cablu dar el a ramas cu netu si contractu era si cu cablu si cu net Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3fr3sh Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 pai daca ii vine acum facutura de pe 7/8 luni sa le dea cu ia in capeu nas mai fi platit si daca ar fi vrut sa`mi taie netul ias fi dat si in judecata..e gresala lor nu atat..ai un contract cu ei sal respecte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...