Guest mykul_pryntz Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 :( vreau si eu un program de spart iduri care chiar merge pt k mi-a fost spart idul de mess si aveam km 600 de iduri utile plssssssssss ^ ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 un program de accesat dosarele politiei nu vrei? pe bune acum, puneti niste intrebari de ma praparesc de ras si mai veniti si cu niste scuze perimate. si ca sa iti raspund, nu exista "program de spart id-uri". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Este Ilegal asa ceva dute pe alt forum si cauta :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ackic3 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ba da .. exista am vazut eu la unu care a vazut la un ca i-a spart parola ))Ontopic chiar nu exista , sunt mai multe posibilitati dar e greu de realizat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 nu-i program de spart parola..nu exista asa ceva.. Sa pui id si poc parola..dar sunt metode..nu le zicem ca nu ne permite politica comunitatii linkmania ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaboi Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 vrei sa spargi id-u lu' Elodia ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mykul_pryntz Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 vrei sa spargi id-u lu' Elodia ? :) nu boss sau boaso mi-a fost spart idul si nu pot sa recuper altfel dekt prin hachuitma ajuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Nu exista program cu care sa spargi id-uri.Incearca Aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Si eu vreau un Ferrari...macar de jucarie Link to comment Share on other sites More sharing options...