Jump to content
Guest Lucian_@_@

Ce nota aveti

Recommended Posts

Posted

slab 5-6 pe acolo de trecere eusa_doh.gif mai iau si 2-3 da pana la sf tot ma scot 5.gif

felicitari... ti-as da premiul 1 biggrin.gif @ cum de vreo 3 ani mam cam lasat pe tanjeala cu scoala .. sunt multumit ca am note cam in jur de 8 fara sa ma omor deloc cu invatatul ( am noroc ca prind mult daca is atent in clasa ... ) biggrin.gif

Posted

mediile mele :

clasa a 9-a: 7 10

a 10-a: 6 30

a 11-a: 5 82 parca

a 12-a: 8 90 sem 1 shhhh, m-am pus pe invatzat

media la capacitate : 7 18 :">

notele la simulare:

romana:5,95

mate:7,10

engleza:10

masurari in telecomunicatii:5

sport:4(serios vb, a picat toata clasa)

romana oral:7

engleza scris:10

mediat la purtare sub 9 in fiecare an, 4 anu trecut pe primu sem pt ca am borat in clasa, 4 si in a 10-a pe al 2-lea sem pt ca m-am pisat in sticla si am pus-o pe catedra

Posted

4 anu trecut pe primu sem pt ca am borat in clasa, 4 si in a 10-a pe al 2-lea sem pt ca m-am pisat in sticla si am pus-o pe catedra

bwahhahahahhahahah 24.gif24.gif24.gif mai stiu io pe unu care a lins tabla biggrin.gif

Posted

pai si eu sunt la clasa de sport... wink.gif dar la liceu.... "de elita" wink.gif

da mah... depinde si cu ce note se intra la clasa de sport! BangHead.gifBangHead.gif il stiu pe unu care se ducea la super liceu, ultima medie 9.20/9.30 si ceva si la clasa de sport era 7 si ceva, deci cam asa sta treaba 14.gif14.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...