Jump to content
Guest Lucian_@_@

Ce nota aveti

Recommended Posts

Posted

invat in liceul 27 ( "Octav Onicescu" )

Cls De Sport (off-topic: ce parere ai despre cei cu profilul asta?)

era sa fac 5-8 (desigur, si 8-12) intr-un liceu sportiv :o now ma bucur ca nu m-am dus :dance:

atm sunt intr-un liceu care are o cls de sport / an, iar proful de mate spune de aia de la volei ca la ei in cls e ca la biserica ... spune el ceva, se inchina elevii, spun elevii ceva si se inchina proful :banghead:

Posted

Am si eu vreo 14 restante aveam 18 dar am mai dat din ele copiii sfatu meu tineti-va de scoala lasati cs-ul numai pt. recreere...

Posted

dar cand am note ...

8 la matematica ...

7 la romana ...

pana acuma 3 la muzica pt ca lam enervat pe profesoara ... laugh.gif

mda sigur ai 7 la romana... BangHead.gif

Posted

Am o restanta pe care am dat-o de 2 ori si nu am reusit sa scap de ea.....la anu vine licenta.....sper sa nu ajung cu ea pana acolo eusa_dance.gif

Posted

10 - educatie fizica

10 - informatica

9 - istorie ( a naibii nu a dat nici un 10 , la nimeni pana acum)

4- franceza ( $#$# franceza de @#$@$ ... )Hate french people... hate french... english rulz

urmeaza un 10 la geografie ca am adus referat si un 10 la muzica ... ca am invatat sa cant la orga "desteapta-te romane" biggrin.gif

Posted

Eu am note bunicele in loc sa stau sa joc cs ca un raton obsedat mai si pun mana pe o carte ca nu strica fara suparare wink.gif ...joc cs doar sa ma destind !

Posted

De obicei in teze nu iau sub 6... Sa nu am probleme cu ai mei.. sa nu aiba ocazia sa zic "Mai lasa si tu calculatorul ala si pune mana le invatat ca ai vazut ce note ai luat in teze" biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...