Jump to content
Guest fabricat_in_romania

14 fEbrUArIE... vAlEntInE`s dAy sE AprOpIE ;)

Recommended Posts

Guest obi_wan_
Posted

pai....luam o cina in oras si dupa asta .. :>

Posted

vreau idei... vreau idei :) mai si scrieti nu doar vizitati :hello:

Posted

lasa ma solutiile fabricat =)) sa nu faci ca mine anul trecut.....sa te desparti de gajica tocmai de sF Valentin =))

p.S va duceti prin oras.....mancati ceva, luati o sticla de vin rosu si veniti acasa si continuati nebunia :-"

Posted

never...sper ca nu incerci sa-mi strici buna dispozitie cu ironia :) eu am incercat sa fac un topic fain si in mare cred ca am resusit..cel putin pt inceput..ca mai e pana pe 14 feb... pls deci :) :beer:

Posted

Detest "Sfantul Valentin" si toate sarbatorile importate de la americani. Prietena stie asta si, din cate mi-a spus, imi impartaseste sentimentele. Iar de Dragobete... ramane de vazut. Prefer s-o fac sa se simta in al noualea cer de cate ori ne vedem, nu in zilele create special in acest scop... eventual, ca incununari ale consumerismului.

Chiar e nevoie sa copiem tot ce le place occidentalilor?

:tiphat:

de dragobete sper sa putem pleca un weekend in afara tarii

Posted

stau acasa si invat.

pe 15 am examen :crazy:

14 fEbrUArIE... vAlEntInE`s dAy sE AprOpIE ;), cE cAdOU iI lUAtI... EI? :)

nuu ce faci u :nanana:

ioo nimik o sa`i spun ca dragostea mea fata de ea nu o pot exprima in lucru materiale :rofl1:

Posted

si inca o porcarie sarbatorita la romani, nu stiu cum sunteti voi dar despre mine va pot spune ca nu pot fi romantic la comanda la fel cum nu ma pot distra la comanda ... etc. In concluzie trec prin ziua asta ca si prin oricare alta zi fara sa dau cadou iubitei mele si fara sa primesc cadou din partea ei ... oricum urasc manifestarile de genu asta

Hai sa alegem o zi cand imi dati fiecare cate 1 RON, si asta inseamna ca nu o sa va pierdeti potenta niciodata.

Posted

avind in vedere ca nam prietena am scapat de o cheltuiala pentru care o fi sa fie

bine ca ma cheama valentin si asa imi iau mie ceva + o betie

Posted

hmm...atat? hai ca stiu ca mai sunteti pe acolo indragostitilor :)) lasati-va ideile aici..sa continuam.. :hello:

Posted

hai lumee... va invit aici la discutie :D nu doar cititi..inregistrati-va si participati .. pls :P ;)

vreau idei... vreau idei smile.gif mai si scrieti nu doar vizitati hello2.gif

Usor ba tata o.O

parca ei bani cand posteaza cineva

Cred ca`i forumul tau si nu stim noi :D

Ps : Bavanai o sa arzi in iad petru poza aia :|

Posted

Ps : Bavanai o sa arzi in iad petru poza aia

silly christian (si uite cum o sa fac 100% warn :rofl1:)

btw ... arde cu mine daca se lasa de marijuana.

On-T :

Sf. Valentin la noi e o porcarie, daca iti iubesti partenera nu mai conteaza ce zi este.

Posted

Neavand prietena momentan, in 14 ma voi duce intr-un club k precis va fi plin de pipitze si imi voi face mie un cadou...adik o sa beau pana nu mai pot =))

Posted

iai ceva semnificativ care sa reprezinte dragostea ta pentru ea.. o plimbare romantica pe inserat in parc, o iesire romantica intr`un restaurant .. mai departe se intelege :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...