Jump to content
Guest fabricat_in_romania

14 fEbrUArIE... vAlEntInE`s dAy sE AprOpIE ;)

Recommended Posts

am deschis topicu asta sa vad si eu ce idei aveti in legatura cu ziua asta...desi mai sunt mai bine de 3 saptamani.... poate va faceti planuri de pe acum :P pEAcE! :respekt:

hahah.. :)) pai daca e asa iti recomand sa folosesti o sticla de Balentines.... te amorteste de tot si ai si cu ce sa te eutanasiezi :D 2in1

Avand in vedere intamplarile din ultima perioada, inca nu m-am decis intre un topor (eventual un parfum cu miros de canal) sau o sticla de Ballantines.

SaMe HeRe, DoAr cA StIcLa De BaLLaNtinEs Nu InTrA iN CaLcUL (am scris asa ca sa fiu in ton cu TiTLuL ToPiCuLui :))

:beer: amigo..iti zic la multi ani de pe acum ;) nush daca mai discutam in ziua aia...cine stie...oricum...sper sa ramana topicu asta deschis pana atunci...si chiar si dupa...:P sa fie un topic general pt Sf. Valentin :))

hai lumee... va invit aici la discutie :D nu doar cititi..inregistrati-va si participati .. pls :P ;)

=)) esti tare ;) da sti ce fa... la cea la care tii mai mult ii spui "asta e din partea amantei" =)) :beer:

sau in cel mai rau caz...cheama-le la un suc...sa se cunoasca si ele mai bine...si cine stie..poate va si disrati in 3 :)) :right:

hai oameni buni...vreau idei :D sa vad de ce ati fi in stare pt dragoOste..pt ziua indragostitilor ;)) sa facem un topic de topic..inceputul e promitator din cate vad nu? ;)

Detest "Sfantul Valentin" si toate sarbatorile importate de la americani. Prietena stie asta si, din cate mi-a spus, imi impartaseste sentimentele. Iar de Dragobete... ramane de vazut. Prefer s-o fac sa se simta in al noualea cer de cate ori ne vedem, nu in zilele create special in acest scop... eventual, ca incununari ale consumerismului.

Chiar e nevoie sa copiem tot ce le place occidentalilor?

imi place cum gandesti..ai dreptate...dar cum sa-ti zic.. :P nu ca trebe sa faci sacrificii supraomenesti in ziua aia..e doar un motiv in plus sa faci o fata fericita de ex :) prietena ta gandeste asa..dar multe..se bucura ca niste copii mici...care-l asteapta pe Mos Craciun :clapping:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...