Lancelot Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Ce parere aveti de obiceiurile populare? De dansuri de costume de tot ce tine de folclorul nostru national? Credeti ca stun doar niste chestii prafuite si depasite ? @ uitandu-ma la celelalte popoare europene care poate au un potential mai mic ca al nostru..ma gandesc ca s-ar putea scoate mult mai mult din ce avem..fiind cunoscuta curiozitatea turistului eropeean pentru tot ce tine de obiceiuri vechi si originale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Eu cred ca ele reprezinta Adevarata Romanie .. Ar fii mai bine sa vezi mai des obiceiurile populare pe la tv. Folclorul nostru este unic in toata lumea .. everybody knows that ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Sunt niste traditii frumoase si unice care ne dau identitatea nationala in cele din urma si care din pacate nu sunt exploatate mai deloc dpdv turistic si care tot din pacate cred ca se apropie de disparitia totala pt ca sa recunoastem viata la sat moare din cauza tinerilor care pleaca in lume pt o viata mai buna si mai usoara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Fiecare natiune are niste obicieiuri si traditi unice. Daca am renunta la ele nu vom avea cu ce sa ne deosebim de ceilalti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 fiecare civilizatie are propriile bogatii, am fi subiectivi daca am zice ca noi avem folclor mai frumos decat irlandezi (dau si eu un exemplu). pe mine unul nu prea ma atrag obiceiurile noastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wally0k Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Nu prea cred ca sunt prafuite Am crescut la timisoara dar la ori ce chef am fost si la care sa pus muzica populara o fost o atmosfera beton toata lumea a jucat pe populara chiar daca erau oraseni sau de la sate si era mai bine decat pe o melodie straina sau manea sau ori ce alt fel de melodiepot zice ca la majritatea inca le place o muzica populara chiar daca sunt tineri Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=rZv=- Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 prosti comuniste pararea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 comuniste ? .. neamul romanesc si chestiile astea sunt dinaintea organizarii vreunei miscari comuniste la noi in tara. mi se pare lucrul care ne deosebeste cel mai mult de ceilalti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Bury the past, live the present, think at the future.ps: o parte din traditii sunt interesante si... atat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo!eK Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 a doua varianta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thora! Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Bury the past, live the present, think at the future.Grecii - de exemplu - scot din "the past"-ul ala cat bugetul Romaniei...Noi suntem incapabili sa valorificam ce avem... si mai si distrugem. Muzeul Satului de langa Herastrau este cel mai mare din Europa intre muzeele de profil... nu stiu cati romani stiu ce este acolo, d'apai europenii sau americanii. Acum cativa ani au ars cateva case vechi de peste 600 de ani din muzeu... nu am auzit ca cineva sa raspunda pt. chestia asta... grecii in schimb au interzis accesul auto in centrul Atenei pentru ca li se degradeaza pietrele.Sunt de acord cu "think at the future", dar tot cu foamea'n gat ne va prinde si viitorul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 E interesant, dar nu mi se pare ceva extraordinar. Totusi, s-ar putea face o afacere din asta, si Romania ar avea de castigat. PS: Imi place Taraselul :despair: Link to comment Share on other sites More sharing options...