Guest 2shey Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Am o intrebare care stie am cumparat licenta la steam cu 10 euro+ si am puso merge steamu no problem da vreau sa imi dau un format la tot HDD si daca iau iar steam scriu useru si parola mea ramane licenta la steam sau imi trebuie alta sau pot sa o pun tot pe aia care o aveam ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Odata activat un produs pe un anumit cont de steam, el va ramane activat pt totdeauna indiferent de pc si sistem de operare, singura ta grija fiind sa te logezi cu contul respectiv si sa instalezi jocurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Odata activat un produs pe un anumit cont de steam, el va ramane activat pt totdeauna indiferent de pc si sistem de operare, singura ta grija fiind sa te logezi cu contul respectiv si sa instalezi jocurile.si in traducere pt cel care a deschis topicul: (:D) da, vei continua sa te poti loga indiferent de cate ori instalezi windows-ul, formatezi etc. cu userul facut de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=rZv=- Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 daor sa downloadezi kitul de instalare de la cs steam si sa te loghezi ... dai start download la joc si enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...