Jump to content
Mayhem_

A cazut de la etajul 47 si este in viata

Recommended Posts

Un spălător de geamuri din New York a sfidat orice lege a naturii şi a reuşit să supravieţuiască unei căderi de la etajul 47 al unui zgârie-nori. După accident, bărbatul de origine hispanică a intrat în comă timp de o lună, iar doctorii au depus toate eforturile pentru a-i salva viaţa. Deja informaţia că bărbatul era în viaţă făcuse înconjurul ţării. Miracolul s-a produs şi bărbatul a ieşit din comă şi urmează un tratament de refacere.

La ora actuală se află în afara oricărui pericol, relatează cotidianul New York Times. După accident, lui Alcides Moreno i s-au făcut mai multe transfuzii cu sânge şi plasmă şi a fost supus unei operaţii de urgenţă la abdomen chiar în sala de urgenţă.

În luna decembrie acesta a suferit mai multe operaţii la picioare şi mâini, iar omul s-a încăpăţânat să trăiască. La începutul lunii decembrie, bărbatul a ieşit din comă şi a ridicat mâna, iar pe 7 decembrie acesta a vorbit pentru prima dată după accident.

Medicii care au contribuit la salvarea vieţii lui Alcides Morales au declarat că recuperarea sa a fost un lucru miraculos şi inexplicabil. Bărbatul care a căzut de la o înălţime de mai bine de 150 de metri se află în afara oricărui pericol şi după alte câteva operaţii el va putea merge din nou.

Medicii au declarat că bărbatul urmează să facă o operaţie de îndreptare a coloanei vertebrale şi încă o operaţie ortopedică, după care vor urma luni întregi de recuperare. Aceştia susţin că Moreno va putea merge din nou abia peste un an. Moreno s-a ales cu zece fracturi la picioare şi doar una a rămas neoperată.

“Nu urmărim doar supravieţuirea, ci şi reabilitarea totală a bărbatului”, a declarat doctorul Barie, unul dintre medicii care s-au ocupat de caz. “De obicei, după ce cad de la o distanţă mai mare de 10 etaje, oamenii ajung direct la morgă”, a mai adăugat medicul.

Când au sosit pompierii la locul accidentului, bărbatul era încă în stare de conştienţă. În urma căzăturii, acesta a suferit mai multe răni la cap, coloană vertebrală, piept, coaste, abdomen, mâna dreaptă şi ambele picioare. Moreno a căzut de la etaj împreună cu fratele său, care a murit pe loc.

Sursa: www.click.ro

Link to comment

Sa nu imi zica ca o cazut si pe asfalt sau beton ... ca asta nu o mai cred.

au fost probabil niste pomi care i-au atenuat caderea, ca de nu, era poster!

oricum...viata lunga!

ps: recomand schimbarea locului de munca :D

-_- chiar daca ai o cadere si la 2 m deasupra unui pom tot urli de durere . Miracol , felicitari doctorilor .Exista ingeri pe pamant :angelbath:

Link to comment

Imi si imaginez cum o sa isi doreasca sa fi murit.

Nu prea imi vine sa cred ca a cazut de la etajul 47. (parca ii vezi ca au mai bagat vreo 27 de etaje in plus :)) )

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...