Mayhem_ Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Un spălător de geamuri din New York a sfidat orice lege a naturii şi a reuşit să supravieţuiască unei căderi de la etajul 47 al unui zgârie-nori. După accident, bărbatul de origine hispanică a intrat în comă timp de o lună, iar doctorii au depus toate eforturile pentru a-i salva viaţa. Deja informaţia că bărbatul era în viaţă făcuse înconjurul ţării. Miracolul s-a produs şi bărbatul a ieşit din comă şi urmează un tratament de refacere. La ora actuală se află în afara oricărui pericol, relatează cotidianul New York Times. După accident, lui Alcides Moreno i s-au făcut mai multe transfuzii cu sânge şi plasmă şi a fost supus unei operaţii de urgenţă la abdomen chiar în sala de urgenţă. În luna decembrie acesta a suferit mai multe operaţii la picioare şi mâini, iar omul s-a încăpăţânat să trăiască. La începutul lunii decembrie, bărbatul a ieşit din comă şi a ridicat mâna, iar pe 7 decembrie acesta a vorbit pentru prima dată după accident. Medicii care au contribuit la salvarea vieţii lui Alcides Morales au declarat că recuperarea sa a fost un lucru miraculos şi inexplicabil. Bărbatul care a căzut de la o înălţime de mai bine de 150 de metri se află în afara oricărui pericol şi după alte câteva operaţii el va putea merge din nou. Medicii au declarat că bărbatul urmează să facă o operaţie de îndreptare a coloanei vertebrale şi încă o operaţie ortopedică, după care vor urma luni întregi de recuperare. Aceştia susţin că Moreno va putea merge din nou abia peste un an. Moreno s-a ales cu zece fracturi la picioare şi doar una a rămas neoperată. “Nu urmărim doar supravieţuirea, ci şi reabilitarea totală a bărbatului”, a declarat doctorul Barie, unul dintre medicii care s-au ocupat de caz. “De obicei, după ce cad de la o distanţă mai mare de 10 etaje, oamenii ajung direct la morgă”, a mai adăugat medicul. Când au sosit pompierii la locul accidentului, bărbatul era încă în stare de conştienţă. În urma căzăturii, acesta a suferit mai multe răni la cap, coloană vertebrală, piept, coaste, abdomen, mâna dreaptă şi ambele picioare. Moreno a căzut de la etaj împreună cu fratele său, care a murit pe loc.Sursa: www.click.ro Link to comment
marsavu Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 cum a reushit ala sa supravietzuiasca?!?...crek a avut mult noroc :blink: Link to comment
LeX LuTHoR Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Etajul 47 ? 0.o .... geeeez cred ca D-zeu il iubeste mult ... Link to comment
iNm Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Sa nu imi zica ca o cazut si pe asfalt sau beton ... ca asta nu o mai cred. Link to comment
Fallout Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 au fost probabil niste pomi care i-au atenuat caderea, ca de nu, era poster! oricum...viata lunga!ps: recomand schimbarea locului de munca :D Link to comment
b1ackic3 Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 so there is a god after all .. :D Link to comment
RAPTURE- Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 creca si-a castigat locul in "spiderman 5 " :D depinde si de doctori ... la noi mureai de 10 ori pana ajungeai la spital Link to comment
DemonuL_ Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 da ala unde a cazut ca nu a murit pe loc ca fratele lui ? refresh la noi doctori intai il cautau de bani si dupa il duceam la spital Link to comment
ReMMy Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Acum va pretui viata foarte mult :)Etajul 47 o.O Link to comment
ReMMy Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Acum va pretui viata foarte mult :)Etajul 47 o.O Link to comment
iLoveCalifornia Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Sa nu imi zica ca o cazut si pe asfalt sau beton ... ca asta nu o mai cred.au fost probabil niste pomi care i-au atenuat caderea, ca de nu, era poster! oricum...viata lunga!ps: recomand schimbarea locului de munca :D-_- chiar daca ai o cadere si la 2 m deasupra unui pom tot urli de durere . Miracol , felicitari doctorilor .Exista ingeri pe pamant :angelbath: Link to comment
Guest Blaidy Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Imi si imaginez cum o sa isi doreasca sa fi murit. Nu prea imi vine sa cred ca a cazut de la etajul 47. (parca ii vezi ca au mai bagat vreo 27 de etaje in plus ) Link to comment
Fane Spoitoru Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 ba uni poate mai si mint ... totusi sa fi cazut de pe cladire intr-un copac care era pe la etaju 20 si chesti si din copac pe iarba si tot praf se facea da in fine cineva acolo sus il iubeste mult :) bafta lui sa se puna pe picioare si sa se apuce iar de munca Link to comment
Zym3r Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 sigur o sa pretuiasca viata mai mult dupa asa experienta :P Link to comment
BAD_DMX Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Dupa ce iese din spital oare isi cauta alt loc de munca sau revine la curatarea geamurilor?o_O Link to comment
Stargate Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 norocul lui - desi ramane fara un frate.Firma la care lucra, ar trebui sa il tina pe salariu fara sa munceasca pana la 100 ani... :readthis: :tiphat: Link to comment
HipnotykBoy Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 vai...cat noroc a avut ... Link to comment
Diabolik_01 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 A fost norocos. Bravo lui. Link to comment
Avzar Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Daca era roman, si cadea in romania, era mort dupa 2 ore de la cazatura... Link to comment
TKK Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 aventurieri...numai 1 miracol il putea salva..si iata ca miracolul s-a produs :) Link to comment
WALL-E Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 da cum boala ma :o poate a cazut p ceva moale , plm :)nu zice nimic cum a cazut cum a fost gasit ?ai scris acolo 3 pagini nu`ma despre doctori aia /:) Link to comment
Cristi58 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Incredibil nu imi vine sa cred asa ceva , poate tipu stia sa zboare :dontknow: Link to comment
Kreative Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Daca era roman, si cadea in romania, era mort dupa 2 ore de la cazatura... nici 2 ore Oricum norocs omu Link to comment
[k1ll] Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Etaju` 47? O.o omg .. rar mai vezi asa ceva @ rip his brother .. Link to comment
Flake Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 stiu un tip care s-a impiedicat de o bordura si si-a rupt gatul.si asta de la et 47 O_O w00t Link to comment