Guest Relax_George Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Salut deci am 17 anii imi plake de o fata si akuma kativa ani cand am intrebat-o sa stea cu mn a zis ca nu vrea,aku cand am 17 ani cu cateva saptamani in urma nu am mai intrebat-o si am luato la misto crezand ca iar zice nu,dar daka o intrebam statea cu mine.si akum nu mai stiu ce sa fac(prostia mea).Aseara iam trimis un mesaj pe telefon ca daka as saruta-o ce ar face?si ea a zis ca nu stie si ca nu am tupeu ,si ca nu am curaj sa ii zik in fata ca o iubesc,voi ce credeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Adica cum nu ai curaj? Sa ii zici unei fete in fata te iubesc? :-j Ia-ti inima in dinti si go la ea cu un cadou si spunei ca o iubesti. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=rZv=- Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 ahahah http://www.love.metsoft.ro/horoscop_gea.htm uitate aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 pffuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , mai sunt cateva topicuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Nu ai ce pierde dar inainte de a i zi ceva asa inportant invito la un suc , film , etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 [evil] poate asteapta sa stapanesti mai bine limba romana ( scris ) prea multi kk strica, cine stie la ce chestii maro se gandeste saraca fata [/evil] acum un sfat, timiditatea dispare dupa 2 ~ 3 shoturi de tequila si daca nu te faci de ras s-ar putea sa stea cu tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
7even Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 LinkMania=LoveMania :wub: on: man....go for it....dao draq de timiditate :D,fii si tu mai tupeist ca nu se moare din asta, vorba aceia daca si ea te place sta cu tine daca nu cauta-ti alta ca-s destule. :) sau poti alege varianta lui Burne... timiditatea dispare dupa 2 ~ 3 shoturi de tequila si daca nu te faci de ras s-ar putea sa stea cu tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
d'L0v3 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 cea mai mare prostie sa postezi aci si sa intrebi copii astea cum sa faci cind e vb de sentiment si fata! mai de iubit nu prea cred eu ca la 17 sti sa iubesti chiar asa din prima insa asa e normal sa fie la inceput, timiditatea nu dispare cu alcool sau alte prosti! pff la 17 ani tequila? intra in coma omu ma tot ce ai de facut e sa te linistesti sa`ti faci ordine in cap la cuvinte si sa`ti opresti o leaca inima ca pfff e doar o fata mai nu alien si sa`i zici ce ai de zis :D so solutia cu cit mai multe fete (nu deodata) o sa prinzi "meserie" si asa dispare si timiditatea! bafta sa ne zici si noua ce ai facut! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blaidy Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Sunt singurul care are senzatia ca multe topicuri cu subiectul asta au fost la misto ? o_ODaca treaba e adevarata, fata e o curva, nu merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcholic Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 frate ... nu tre sa ii spui ca " o iubesti " spunei tata si u ceva vorbe dulci ;)ps. ia astepta altceva nu un simplu "te iubesc" hai ca esti mare te descurci u :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Relax_George Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Mda am facut cum a zis pruNCU si a mers:D adik am invitato la film si ce draq ca nu ma asteptam ma sarutat omg~..ms pRuncu si ce-i lanti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Acuma dimineata ai mers la film ? La 17 ani inca esti timid ? :blink: @pruncu Lasa`l ba sa bea tequila, ce ti se pare asa frageda varsta de 17 ani ? Tu la 17 ani erai coma prin baruri :wub: Deschide`ti cabinet de sfaturi pt. prunci Pana una alta, un sfat : go for it, ca peste 2-3 ani o sa iti dai pumni in c.... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNooZe Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Daca la 17 ani nu sti sa te descurci cu o fata,eu zic ca incerci la baieti ,haide ma ai 17 ani ce dreq nu esti in stare sa te duci la o fata sa`i zici ca`o iubesti? Nu ai nimic de pierdut,sunt 2 variante 1.Va fi deacord(tia reusit) 2.Ori va spune "ok,pa" (esec) NU PIERZI NIMIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Ei na ma...Mai sunt si baieti care la varsta de 17 ani sunt timizi..ce sa-i faci ? asta e . :D... Oricum cand te dai si tu la o fata iao usor cu o plimbarika in oras la un suc ceva si dupa o conduci acasa...iar dupa totul vine de la sine, vei sti singur cand sa va sarutati. Oricum daca ea nu vrea, cand o pupi de plecare o pupi si tu mai aproape de buze ...iar daca accepta inseama ca :> te-ai scos.Oricum am vazut ca pana la urma ai agatat-o bravo :D. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 bai cum san u bea ma tequila la 17 ani :D lasati ma omu in pace k dupaia ii pare rau k nu a baut cand trebuia si inca avea ficatu bun p.s bravo tie mane k pana la urma ai reusit cu fata ... totusi daca dadeai search gaseai o carca de topicuri si o carca de idei din partea noastra(userilor) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 haide ma ai 17 ani ce dreq nu esti in stare sa te duci la o fata sa`i zici ca`o iubesti? culmea, eu fac 20 de ani in cateva zile si nu i`am zis pana acuma nici unei fete c`o iubesc si la 17 e ceva extraordinar sa nu`i fi zis ? :whistle:Mna, se pare ca eu pana acuma n`am iubit si ii fi ceva doctor love.Hai sa fim seriosi. A simti ceva pt. o fata nu inseamna A IUBI ! E luuunggg drumu pana la A IUBI o fetitza ! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Mda am facut cum a zis pruNCU si a mers:D adik am invitato la film si ce draq ca nu ma asteptam ma sarutat omg~..ms pRuncu si ce-i lanti.. eu vad ca ai probleme MULT mai mari decat timiditatea PS: Lasa fata in pace, poate totusi e ceva de capul ei si merita ceva mai bun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 of..ma faceti sa fac ceva ce nu imi place daca dai un search ( sau cauta) pe forum aici gasesti minim 10 topicuri cu exact acelasi subiect. Nu de alta dar au simtit astia miros de spam si au sarit cu sfaturile Link to comment Share on other sites More sharing options...