Jump to content
Guest Relax_George

Help..sunt Timid

Recommended Posts

Guest Relax_George
Posted

Salut deci am 17 anii imi plake de o fata si akuma kativa ani cand am intrebat-o sa stea cu mn a zis ca nu vrea,aku cand am 17 ani cu cateva saptamani in urma nu am mai intrebat-o si am luato la misto crezand ca iar zice nu,dar daka o intrebam statea cu mine.si akum nu mai stiu ce sa fac(prostia mea).Aseara iam trimis un mesaj pe telefon ca daka as saruta-o ce ar face?si ea a zis ca nu stie si ca nu am tupeu ,si ca nu am curaj sa ii zik in fata ca o iubesc,voi ce credeti?

Posted

Adica cum nu ai curaj? Sa ii zici unei fete in fata te iubesc? :-j Ia-ti inima in dinti si go la ea cu un cadou si spunei ca o iubesti. :tiphat:

Posted

[evil] poate asteapta sa stapanesti mai bine limba romana ( scris ) prea multi kk strica, cine stie la ce chestii maro se gandeste saraca fata [/evil]

acum un sfat, timiditatea dispare dupa 2 ~ 3 shoturi de tequila si daca nu te faci de ras s-ar putea sa stea cu tine =))

Posted

LinkMania=LoveMania :wub: =))

on: man....go for it....dao draq de timiditate :D,fii si tu mai tupeist ca nu se moare din asta, vorba aceia daca si ea te place sta cu tine daca nu cauta-ti alta ca-s destule. :) sau poti alege varianta lui Burne...

timiditatea dispare dupa 2 ~ 3 shoturi de tequila si daca nu te faci de ras s-ar putea sa stea cu tine
=))
Posted

:)) cea mai mare prostie sa postezi aci si sa intrebi copii astea cum sa faci cind e vb de sentiment si fata!

mai de iubit nu prea cred eu ca la 17 sti sa iubesti chiar asa din prima insa asa e normal sa fie la inceput, timiditatea nu dispare cu alcool sau alte prosti! pff la 17 ani tequila? intra in coma omu ma :)) tot ce ai de facut e sa te linistesti sa`ti faci ordine in cap la cuvinte si sa`ti opresti o leaca inima ca pfff e doar o fata mai nu alien si sa`i zici ce ai de zis :D

so solutia cu cit mai multe fete (nu deodata) o sa prinzi "meserie" si asa dispare si timiditatea! bafta sa ne zici si noua ce ai facut! :D

Guest Blaidy
Posted

Sunt singurul care are senzatia ca multe topicuri cu subiectul asta au fost la misto ? o_O

Daca treaba e adevarata, fata e o curva, nu merita.

Posted

frate ... nu tre sa ii spui ca " o iubesti " spunei tata si u ceva vorbe dulci ;)

ps. ia astepta altceva nu un simplu "te iubesc" hai ca esti mare te descurci u :)

Guest Relax_George
Posted

Mda am facut cum a zis pruNCU si a mers:D adik am invitato la film si ce draq ca nu ma asteptam ma sarutat omg~..ms pRuncu si ce-i lanti..

Posted

Acuma dimineata ai mers la film ?

La 17 ani inca esti timid ? :blink:

@pruncu

Lasa`l ba sa bea tequila, ce ti se pare asa frageda varsta de 17 ani ? Tu la 17 ani erai coma prin baruri =)) :wub:

Deschide`ti cabinet de sfaturi pt. prunci =))

Pana una alta, un sfat : go for it, ca peste 2-3 ani o sa iti dai pumni in c.... ;)

Posted

Daca la 17 ani nu sti sa te descurci cu o fata,eu zic ca incerci la baieti :)) ,haide ma ai 17 ani ce dreq nu esti in stare sa te duci la o fata sa`i zici ca`o iubesti? Nu ai nimic de pierdut,sunt 2 variante

1.Va fi deacord(tia reusit)

2.Ori va spune "ok,pa" (esec)

NU PIERZI NIMIC

Posted

Ei na ma...Mai sunt si baieti care la varsta de 17 ani sunt timizi..ce sa-i faci ? asta e . :D... Oricum cand te dai si tu la o fata iao usor cu o plimbarika in oras la un suc ceva si dupa o conduci acasa...iar dupa totul vine de la sine, vei sti singur cand sa va sarutati. Oricum daca ea nu vrea, cand o pupi de plecare o pupi si tu mai aproape de buze ...iar daca accepta inseama ca :> te-ai scos.

Oricum am vazut ca pana la urma ai agatat-o bravo :D. :>

Posted

bai cum san u bea ma tequila la 17 ani :D lasati ma omu in pace k dupaia ii pare rau k nu a baut cand trebuia si inca avea ficatu bun =))

p.s bravo tie mane k pana la urma ai reusit cu fata ... totusi daca dadeai search gaseai o carca de topicuri si o carca de idei din partea noastra(userilor) :D

Posted

haide ma ai 17 ani ce dreq nu esti in stare sa te duci la o fata sa`i zici ca`o iubesti?

culmea, eu fac 20 de ani in cateva zile si nu i`am zis pana acuma nici unei fete c`o iubesc si la 17 e ceva extraordinar sa nu`i fi zis ? :whistle:

Mna, se pare ca eu pana acuma n`am iubit si ii fi ceva doctor love.

Hai sa fim seriosi. A simti ceva pt. o fata nu inseamna A IUBI ! E luuunggg drumu pana la A IUBI o fetitza ! ;)

Posted

Mda am facut cum a zis pruNCU si a mers:D adik am invitato la film si ce draq ca nu ma asteptam ma sarutat omg~..ms pRuncu si ce-i lanti..

eu vad ca ai probleme MULT mai mari decat timiditatea :|

PS: Lasa fata in pace, poate totusi e ceva de capul ei si merita ceva mai bun...

Posted

of..ma faceti sa fac ceva ce nu imi place >:)

daca dai un search ( sau cauta) pe forum aici gasesti minim 10 topicuri cu exact acelasi subiect.

Nu de alta dar au simtit astia miros de spam si au sarit cu sfaturile =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...