laura Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Elevii nu vor mai primi teme pentru vacanţăInspectorul Şcolar General al Capitalei, Stelian Victor Fedorca, interzice profesorilor să dea teme elevilor pentru această vacanţă. El susţine că elevii au foarte mult de lucru în timpul anului şcolar şi că temele suplimentare de vacanţă îi obosesc.Vacanţa de iarnă începe în data de 22 decembrie şi se încheie pe 6 ianuarie 2008. Semestrul întâi din acest an şcolar se va încheia pe 1 februarie, după care urmează o vacanţă intersemestrială, în perioada 2-10 februarie.Semestrul al II-lea începe pe 11 februarie şi se încheie pe 13 iunie. În acest interval va fi vacanţa de Paşte între 26 aprilie şi 4 mai. Vacanţa de vară va fi între 14 iunie-14 septembrie.Sursa: Realitatea.net Link to comment
Zym3r Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 in sfarsit se gandeste cineva ca si elevii sunt oameni ... Link to comment
spriTewus Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 eh la noi oricum daca se primeau nu se faceau . Link to comment
n4pst3r Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Asa e, ultima tema de vacanta primita a fost in clasa a 4-a (dar n-am facut-o pentru ca stiam ca la anu' nu mai e invatatoarea) :) Link to comment
Guest 卐 Ares88 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 indobitocirea tineretului romanesc e in floare , ce mai urmeaza ? sa interzica scoala ? Link to comment
mihai91 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 clar..... in loc sa scoata din materie , ei o lasa asa cum e si scot temele .... oricum decat nimic , park e ceva Link to comment
NoNamed Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 indobitocirea tineretului romanesc e in floare , ce mai urmeaza ? sa interzica scoala ?tocmai ai spus o mare aberatie! crezi ca daca se scot temele de vacanta se face un rau elevilor? dupa ce ca in sistemul de invatamant romanesc,spre deosebire de cel european unde se merge pe principiul ca elevul trebuie sa se axeze numai pe ceea ce ii place,iar in romania chiar daca te axezi pe un anumit profil tot mai faci 50 de materii pe langa pe care oricum le vei uita deoarece nu te intereseaza,mai primesti si carti de citit,rezumate si probleme in perioada in care teoretic se numeste vacanta...daca tot primeam o gramada de teme mai bine o numeau pauza de studiu aprofundat sau ceva de genu...macar acuma chiar e vacanta. Imi amintesc cand primeam si eu teme de genu in vacante acum sunt la liceu deh cine mai sta de d-astea :crazy: Link to comment
Diabolik_01 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 indobitocirea tineretului romanesc e in floare , ce mai urmeaza ? sa interzica scoala ?Fascist . #-o .Este o masura foarte buna. Elevi au alte lucruri mai bune de facut decat sa invete si in vacata. Link to comment
Thora! Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 indobitocirea tineretului romanesc e in floare , ce mai urmeaza ? sa interzica scoala ? Ares, e bine ca te preocupa viitorul tineretului, dar cand vine vorba de indobitocire, ar trebui sa te uiti mai intai la tine.Asocierea celor 3 semne: svastica, crucea celta si imaginea lui Codreanu, este o dovada de incultura - as putea spune chiar crasa, dat fiind faptul ca, probabil, te consideri "camarad", dar si de "indobitocire", dat fiind ca astazi nu te mai opreste nimeni sa ai acces la informatie.Drept pentru care, corect ar fi:- ori sa renunti la svastica + crucea celta si sa ramai la CZC+gardul de fier;- ori sa asociezi svastica+crucea celta cu imaginea isterica a lui Horia Sima.Altfel, pot sa pun pariu ca nu ai citit nici macar un rand din Radu Gyr.OT : Faptul ca s-a renuntat la temele pentru vacanta e un lucru bun, rau e faptul ca nu exista sistem de invatamant in Romania. Link to comment
BonuS Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Eh oricum daca se dadeau nu le faceam :-j Link to comment
bambilici Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 si cand se intorc la scoala, ce fac la ore? stau cu profesorii si se uita unii la altii? ascultari, lucrari si recapitulari din prima saptamana ca ministrul a avut grija sa avem destula materie de digerat pe tot parcursul anului.Interzicerea temelor pe vacanta e o idee proasta pentru ca in aceste 2 saptamani de stat pe bara+tot alcoolul de Craciun si anul nou(pentru cei din clasele mari) vor face un cockteil din toata materia "invatata" pana acum si elevii se vor intoarce la scoala cu un mare nimic. Link to comment
POLAND Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 wtf ? si daca ne de teme cine le face ? Link to comment
Fane Spoitoru Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 oricum nu le fac nici nush dc le mai dau nu mi-am mai facut o tema cred k din cls a 5-a barem pe vacantza decat in a 3-a parca p.s nici la sc nu ne-au mai dat teme de prin cls a 7-a da oricum nu le faceam nici pe alea singurele teme sun alea de la meditatie de la mate atat Link to comment
Carp Angler Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 sunt si scoli unde s'au dat teme :\ Link to comment
iLoveCalifornia Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Ce pot sa zic , nu-mi place ideea. O astfel de regula in scoli nu-mi place dar asa in particular sa vb cu profesoru da sunt de acord sa nu primim teme pt vacanta . Link to comment
RAPTURE- Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 dc decat in Bucuresti? :( ( eu oricum nam teme, oricum nu le facea ... totusi )pe langa asta : ministru asta e batut rau in cap ba : cum sa tina copiii in generala pana la 16 ani #-o , e nebun!!! . trebuie redusa materia in puii mei ... si multe altele. mai bine cum e acum ... decat sa faca el revolutie in invatamant Link to comment
LeX LuTHoR Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Nu am mai facut teme de vacata dintr-a 4 a ... anyway e o tampenie ... Link to comment
mad_eye Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Mi se pare o tampenie ...oricum nam mai avut teme de vacanta din clasa a4a ...da faza e ca daca chiar vroiau sa faca ceva trebuiau sa mai scoata din materii ca sunt multe materii inutile in programa in special la liceu. Link to comment
Guest 卐 Ares88 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 hm . fascist ? altu care nu stie sa faca diferenta in nazism si fascism :)Thora , tu stii cu cine stai de vorba ? :)spune-mi si mie atunci , de ce crucea celtica este inconjurata de WPWW . si 14/88Sunt pe jumatate neamt pe jumatate roman , iar in privinta ta .. ce pot sa zic ? stii , daca ai citit Caragiale , zicea Caragiale , ''Amice , esti idiot ! " :) http://imageshack.us Link to comment
RayzaH Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 asta da veste buna, dar sper sa se tina de cuvant. Link to comment
BlackDevil Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 eu as zice ca temele de vacanta sunt bune pana prin clasa a 8-a Link to comment
TwentyTwo Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Pai da si noi trebuia san u primim dar am primit deoarece avem nevoie de romana si matematica Ps Sunt Clasa a 8a Link to comment
ReNuX Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Da.. nu ne-au mai dat teme de vacanta.. DOAR 80 EXERCITII LA MATEMATICA Link to comment
Stef Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 daca se intampla asta in scoala generala era o chestie dar acum chiar daca primesc teme nu le fac nu le fac nici pe cele de zi dar pe cele de vacanta:)) Link to comment