Jump to content
Guest black|death

caut un program de flodat

Recommended Posts

Guest black|death

am boala pe un server de cs j vreau sa il flodez sau mai rau...are cineva asa ceva sau stie vre-un site?:D thx

ce vrei tu sa faci e ilega, daca iti afla ip parca te poate da si in judecata...

conform articolului 48, referitor la infractiunile nformatice prevazute de legea nr 161/2003

"fapta de a introduce, modifica sau şterge fără drept, date informatice ori de a restricţiona fără drept accesul la aceste date, rezultând date necorespunzătoare adevărului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecinţe juridice".

Fapta se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. Tentativa se pedepseşte.

ce face CS`u din om .. :P , adaugand pe langa ce sa zic mai sus :P , un anumit server\comp nu poate fii flood-at doar cu un singur program , ai nevoie de mai multe chestii , plus de asta .. si un cap .. si sa fii neaparat pistruiat pe fatza , ochelari , sa n`ai prieteni , si sa n`ai nici un viitor .. , dupaia poti da flood sigur :D .. la WC

Si eu caut un program care sa "flood-eze" Sahara, Desertul Namibiei si Desertul Australiei; poate vor rasari pomi cu bani sau macar cu mere de aur de 24 K si tot e bine...

Promit ca dau 13% din castiguri lui Isus (sau Ijos). (numai sa imi dea un e-mail cu contul si parola/pinul sau)

amin

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...