Guest black|death Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 am boala pe un server de cs j vreau sa il flodez sau mai rau...are cineva asa ceva sau stie vre-un site?:D thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Nu cred ca te va ajuta cineva cu aceasta informatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Esti un NUB pm me poate te ajut dar altcineva nu te va ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ce vrei tu sa faci e ilega, daca iti afla ip parca te poate da si in judecata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ei ti-au dat ban pentru Cheat-uri ...si acuma tu vrei sa te razbuni ? ..Ai gresit forumul :sef: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ce vrei tu sa faci e ilega, daca iti afla ip parca te poate da si in judecata...conform articolului 48, referitor la infractiunile nformatice prevazute de legea nr 161/2003"fapta de a introduce, modifica sau şterge fără drept, date informatice ori de a restricţiona fără drept accesul la aceste date, rezultând date necorespunzătoare adevărului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecinţe juridice". Fapta se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. Tentativa se pedepseşte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 mai de graba cauta ceva constructiv de facut ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ce face CS`u din om .. :P , adaugand pe langa ce sa zic mai sus :P , un anumit server\comp nu poate fii flood-at doar cu un singur program , ai nevoie de mai multe chestii , plus de asta .. si un cap .. si sa fii neaparat pistruiat pe fatza , ochelari , sa n`ai prieteni , si sa n`ai nici un viitor .. , dupaia poti da flood sigur :D .. la WC Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Si eu caut un program care sa "flood-eze" Sahara, Desertul Namibiei si Desertul Australiei; poate vor rasari pomi cu bani sau macar cu mere de aur de 24 K si tot e bine...Promit ca dau 13% din castiguri lui Isus (sau Ijos). (numai sa imi dea un e-mail cu contul si parola/pinul sau)amin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 pai mai bn ar fi sa ii flodeze ipu lol cu supernova project sunt mai multe dar daca totusi nu vrei sa ii faci ceba greu da-i lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Topic closed.Astfel de informatii nu se vor acorda pe Linkmania Link to comment Share on other sites More sharing options...