Jump to content
qwertyz0r

NU MERGE NETULLLL

Recommended Posts

wtf nu mere nici un site extern doar linkmania + cateva situri romanesti .. nici messu :angry1: :angry1: si am nev. de google :angry1: :angry1: :angry1:

Am Avut aceeasi problema ......asa din senin mi-a intrat ceva in executabilele din partitia D:\ Cand intram in ceva executabil din D:\ imi aparea scurt command prompt-ul Si scria Dll:\\ atata tot .....dupa asta nu mai imi mergea netul numai pe unele site-uri ...messul nu mergea numai daca dadeam TRY AGAIN de 100 de ori . Pana la urma am formatat si C:\ si D:\ si am reinstalat windows ....pana la urma am patit la fel .....CUM ? NU STIU ..

Am rezolvat problema instaland windows-ul din nou cu tot ce credeam ca am nevoie pe partitia C:\ dupa care am instalat DEEPFREEZE si am "inghetat" partitia C:\, Si acuma voila imi merge totul ok

P.S - Mai multi prieteni de ai mei au avut aceeasi problema ....Singurul lucru pe care il aveau in comun era faptul ca Toti erau abonati RDS :-??

se mai intampla probleme de astea pt ca .. in stiinta unora, RDS are o groaza de useri si o tehnologie prin fibra .. care tre sa fie tinuta bine , asa ca daca nu va merge externu , nu va merge pt ca ori reseteaza un server ori face ceva cu el .. da ideea e ca face pt a fii bine ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...