qwertyz0r Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 wtf nu mere nici un site extern doar linkmania + cateva situri romanesti .. nici messu :angry1: :angry1: si am nev. de google :angry1: :angry1: :angry1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 scoate cablu de la net poate merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 e but.. acum ii merge ps: zym3r, altceva mai stii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertyz0r Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 hmm .. daca ai vrut sa zici "si pune-l inapoi" atunci am incercat sa fac asta, si nu a mers.Acuma merge .. rds sux <_< sry & close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 wtf nu mere nici un site extern doar linkmania + cateva situri romanesti .. nici messu :angry1: :angry1: si am nev. de google :angry1: :angry1: :angry1: Am Avut aceeasi problema ......asa din senin mi-a intrat ceva in executabilele din partitia D:\ Cand intram in ceva executabil din D:\ imi aparea scurt command prompt-ul Si scria Dll:\\ atata tot .....dupa asta nu mai imi mergea netul numai pe unele site-uri ...messul nu mergea numai daca dadeam TRY AGAIN de 100 de ori . Pana la urma am formatat si C:\ si D:\ si am reinstalat windows ....pana la urma am patit la fel .....CUM ? NU STIU .. Am rezolvat problema instaland windows-ul din nou cu tot ce credeam ca am nevoie pe partitia C:\ dupa care am instalat DEEPFREEZE si am "inghetat" partitia C:\, Si acuma voila imi merge totul ok P.S - Mai multi prieteni de ai mei au avut aceeasi problema ....Singurul lucru pe care il aveau in comun era faptul ca Toti erau abonati RDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 se mai intampla probleme de astea pt ca .. in stiinta unora, RDS are o groaza de useri si o tehnologie prin fibra .. care tre sa fie tinuta bine , asa ca daca nu va merge externu , nu va merge pt ca ori reseteaza un server ori face ceva cu el .. da ideea e ca face pt a fii bine .. Link to comment Share on other sites More sharing options...