laura Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Maşinile RATB, ţinta hoţilor de buzunarehttp://imageshack.usDimineaţa şi seara se comit cele mai multe furturi în mijloacele de transport în comun, transite Poliţia Capitalei care - în primele 11 luni ale anului - a numărat aproape 300 de astfel de infracţiuni. Poliţiştii au reţinut în egală măsura hoţi de buzunare şi tâlhari, care au folosit cuţite sau lame pentru a jefui victimele.În ceea ce priveşte numărul faptelor comise de hoţii de buzunare şi de tâlharii din autobuze, tramvaie sau troleibuze, poliţiştii au constatat că prima parte a anului a fost fruntaşă. Astfel, în primele patru luni ale lui 2007, poliţiştii au înregistrat nu mai puţin de 133 de infracţiuni comise în special pe liniile periferice ale RATB.În urma unui studiu al poliţiştilor din Capitală, zonele preferate de hoţi sunt Calea Vitan, Şoseaua Pantelimon, Şoseaua Mihai Bravu sau Bulevardul Nicolae Grigorescu. Trebuie ştiut că hoţii nu acţionează pe tot parcursul unei zile, ci au anumite segmente orare, unde treaba lor este mai uşoară, în special din cauza aglomeraţiei. Astfel, dimineaţa şi seara au fost înregistrate cele mai multe infracţiuni în mijloacele de transport în comun ale RATB.Sursa: Realitatea.net Link to comment
[k1ll] Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Exista vreun transport in comun in care romanu` sa nu fure? -_-.. te urci intr`un tramvai si knd cobori te trezesti k iti lipseste ceva :blink: Link to comment
Scream Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 si partea nasoala e ca umbla multzi...nu potzi sa`l iei la bataie ca vin inca 5... Link to comment
galklyfe Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Pai e cel mai bun loc in care se poate fura inghesuiala si nimeni nu este atent. Link to comment
Zym3r Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 si ei se descurca cum pot :D daca e asa mare inghesuiala si isi scapa mana in buzunarul altuia din cauza franelor puse brusc :rolleyes: Link to comment
gexy Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Asta cam asa este si da un semn de atentie catre fiecare calator care foloseste un mijloc de transport in comun sa fie cat se poate de atenti la buzunarele lor. Link to comment
LeX LuTHoR Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 ' date='Dec 11 2007, 18:22' post='2423514']Exista vreun transport in comun in care romanu` sa nu fure? -_-.. te urci intr`un tramvai si knd cobori te trezesti k iti lipseste ceva :blink:Mie mi s-a intamplat de mai multe ori ... noroc ca nu am avut multi bani la mine.In ziua de azi se fura de unde se poate ... iti legi bicicleta de un stalp si peste juma' de ora te intorci si nu mai e ... in cel mai fericit caz doar cu cadrul. Link to comment
Mysterio Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Concluzie: Walking is good for your hearth :D Link to comment
spriTewus Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Eh nimic nou. La noi in romania se fure de peste tot . Link to comment
Alex86 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 circul de multi ani cu Ratb si inca nu am patit-odaca esti precaut nu cred ca te pot fura Link to comment
alecs Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 circul de multi ani cu Ratb si inca nu am patit-odaca esti precaut nu cred ca te pot fura subscriu Link to comment
HaD Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Concluzie: Walking is good for your hearth :DNot Only For Your Health :D Anyway recomand un permis port arma si serverele de cs linkmania :> Link to comment
mihai91 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 nici la ratc nu e diferit...... oricum eu nu am patit niciodata.... Link to comment
eleodor Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Romanii daca ar putea ar fura si Statuia Libertatii Link to comment