alecks16 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 (edited) Admirabil gestul de a recruta moderatori de pe un alt forum, sunt sigur ca moderatorii nostri sunt flatati, dar sunt la fel de sigur ca nu este permis acest lucru Edited December 12, 2007 by Invisible Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 1. posteaza la publicitate 2. nu ma pot abtine sa nu rad cand citesc eu l-am facut sa ocupe atata!! modelele, sunetele etc au fost facute de La@ur & BoggY, mut@nt, tranCe-addiCted, doixdd, bocardmodelele nu au fost facute de ei, cel mai probabil au fost luate de pe fpsbanana, iar eu l-am facut sa ocupe atata!! rupe e greu sa folosesti un program gen createinstall sau installshield ca sa il faci mai mic.acum niste sfaturi: portocaliul ala pe gri mie nu mi se pare ca merge bine sus unde scrie counter-strike, ar merge o poza din cs. vad ca de la kituri in jos apare o poza cu nfs underground. in rest e binisor inca ceva, fa-ti un cont sau mai multe pe ilive ca sa pui anumite programe, skinuri, etc. eu pe filefront am viteza cam mica (250-300 KB/s) pe ilive am cam 4-5 MB/s. cam atat pentru azi, bafta cu siteul si sa nu uit, forum-ul ar fi bine sa il lasi sa il vada lumea fara sa se inregistreze, eu unu nu ma inregistrez pe un forum daca nu vad ce imi ofera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivinE Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 n-ai voie sa faci reclama in aceasta sectiune. E super forumul (NOT) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Platesti bine? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Acolo scrie Counter-Strike si in in stanga e o imagine cu Underground O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 da parca nu era voie cu reclama aici nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecks16 Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 e greu sa folosesti un program gen createinstall sau installshield ca sa il faci mai mic.daca vrei sa stii tot csul facut de cei de la extream are 600 de mega asta care l-am modificat eu are instalat 242 de mega deci este ceva zic eu1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 arata binisor serverul...si vad ca ai si playeri destui...15 de ex acum...good luck cu serverul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 daca ala are 600 mb, e imposibil sa il faci de 242 mb fara sa modifici calitatea, cantitatea modelelor/sunete/etc.precizari: -nu stiu cat are cel de la extr.-vb de versiunea instalata-ma refer ca vers de la extr. sa fie la fel cu cea pe care ai facut-o tuce ar fi sa ma luminezi si pe mine cu formula ta de reducere (asta in cazul in care nu modifici ce am zis mai sus)chiar sunt curios :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 neahh numai servare de cs extindete :> incepe sa faci si de L2 si de Mu etc.P.S:asta doar daca vrei sa ai succes in ceea ce ti-ai propus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ce anunt..zici ca tu cauti cartofi sau ceva... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Sectiunea Publicitate are un scop precis, te rog sa postezi acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...