Jump to content
alecks16

caut moderatori

Recommended Posts

1. posteaza la publicitate

2. nu ma pot abtine sa nu rad cand citesc

eu l-am facut sa ocupe atata!! modelele, sunetele etc au fost facute de La@ur & BoggY, mut@nt, tranCe-addiCted, doixdd, bocard
modelele nu au fost facute de ei, cel mai probabil au fost luate de pe fpsbanana, iar
eu l-am facut sa ocupe atata!!
rupe :)) e greu sa folosesti un program gen createinstall sau installshield ca sa il faci mai mic.

acum niste sfaturi: portocaliul ala pe gri mie nu mi se pare ca merge bine

sus unde scrie counter-strike, ar merge o poza din cs. vad ca de la kituri in jos apare o poza cu nfs underground. in rest e binisor

inca ceva, fa-ti un cont sau mai multe pe ilive ca sa pui anumite programe, skinuri, etc. eu pe filefront am viteza cam mica (250-300 KB/s) pe ilive am cam 4-5 MB/s.

cam atat pentru azi, bafta cu siteul si sa nu uit, forum-ul ar fi bine sa il lasi sa il vada lumea fara sa se inregistreze, eu unu nu ma inregistrez pe un forum daca nu vad ce imi ofera.

e greu sa folosesti un program gen createinstall sau installshield ca sa il faci mai mic.

daca vrei sa stii tot csul facut de cei de la extream are 600 de mega asta care l-am modificat eu are instalat 242 de mega deci este ceva zic eu1!

daca ala are 600 mb, e imposibil sa il faci de 242 mb fara sa modifici calitatea, cantitatea modelelor/sunete/etc.

precizari:

-nu stiu cat are cel de la extr.

-vb de versiunea instalata

-ma refer ca vers de la extr. sa fie la fel cu cea pe care ai facut-o tu

ce ar fi sa ma luminezi si pe mine cu formula ta de reducere (asta in cazul in care nu modifici ce am zis mai sus)

chiar sunt curios :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...