Lancelot Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 So..ce va ramane dupa anul asta? Ce amintire placuta/neplacuta va va bantui viata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 So..ce va ramane dupa anul asta? Ce amintire placuta/neplacuta va va bantui viata ? Examenul pe kre l am dat :D Cat am invatat. And u lance? nothing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
musthyzz Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 in primul rand de showul de aseara... apoi ar fi in ord. descrescatoare :sesiunea de restante din toamna (dramatica) Sunwaves II MamaiaElectrees Festivalsi cam atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 orele de pregatire cu profa de romana ma vor bantui :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Buiculescu X-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
galklyfe Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 anul acesta am dat de linkmania anul acesta am dat tezele.Si cam atat :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexboy Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Pai o sa-mi lipseasca generala (anul asta am intrat la liceu) si fostii mei colegi , nu se compara liceul cu generala .... as da orice sa mai fac inca 4 ani in fosta mea scoala .. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
[k1ll] Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Examenu` pfoa ce stresat eram mai ales in dimineata aia -_- orele de pregatire cu profa de romana .. X_x calvar partea buna a lucrurilor e ca am picat in aceeasi cls la lic cu un fost coleg .. ^_^ dar imi lipseste generala[profi nu.. ma rog unii <_< ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 sa nu va para rau ca va despartiti de generala caci o sa va intragostiti de liceu :wub: pai ce sa fie : 1.o sa-mi para rau ca se mai duce un semestru din liceu :( 2. bucuria dupa meciu U.CRAIOVA - dinamo >1-1 ( fie vb intre noi nu merita dinamo nici un pct , da de ... sa fie si xellos fericit :-j )3. prima bere bauta cu toata echipa de fotbal :wub: si toate nebuniile care au mai fost .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 primu semestru e mai greu la liceu :) si eu ziceam la fel acu 2 ani ... as fi dat orice sa mai fac 4 ani de generala..... dar acum ma gandesc cu groaza ca o sa trb sa plec de la liceu :D#cantonamentul de la munte :X:X:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Banchetul de l-a sfarsitul clasei a 8-a :)Prima zi de liceu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Amintiri placute- vizita surorii mele din Germania- zilele petrecute alaturi de colega mea :wub:Amintiri neplacute- certurile aproape zilnice cu tataPoate mai sunt dar nu mai imi aduc aminte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 toate majoratele la care am fost anu asta :D + luna august si o noapte foarte speciala din luna aprilie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 -vizita din Iunie in New York .. :wub: m`as muta acolo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Viata sentimentala ft agitata de anul asta si betiile sora cu moartea care nu le uiti nici daca vrei :-j p.s a da si bacul pt care nu am invatat nimic ... si satisfactia ca l-am luat si altii care s-au chinuit cu invatatul l-au picat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Over clasa a 12 - lea :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
KBK Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 bune: 1.am urcat urmatoarea treapta importanta 2.diploma din februarie 3. jumatatea mea(pe primul loc)rele:tot mai putini prieteni pe linkmania... sau de pe linkmania. Oricum prietenii sunt ca vinul.. cu cat se invecheste se imputineaza dar devine tot mai bun.well...sa aveti ce sa scrieti numai la capitolul bune ;) :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 3 saptamani de betie zi dupa zi ,examenul si rr bd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noghri Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 lucru bun?..hmm...un job bun si in sfarsit mi-am luat aparatul foto..rau?...timpul liber devine din ce in ce mai invizibil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Best:Vizita la KSC, Florida, si USA.Fender Mexican Strat :xVideoCardWorst:AUREEL!!!!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
yBFdetroit Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 pai excursia de la Suncuius , in care am fost ... pe jos , si la propriu , si la figurat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 amintiri placute -seara de Paste -majoratu lu colega -cand am luat vacanta de vara -nunta lu varmea din oras (vaslui) -si nunta verisoarei mele preferate :X care a fost in afara orasului in Botosani ...oras micut da cu peisaje super :P -reintalnirea cu colegii si unii profesori -si altele care nu imi vin acu in minte ;) amintri neplacute diriga si gandu k mai am jumatate de an alaturi de colegi :( si iar va trebui sa ne despartim cum sa intamplat si in generala si despartirea de undii profesori Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 pai incepand cu 5 octombrie... de cand am cunoscut-o pe... :wub: fiecare clipa petrecuta alaturi de ea :Dcele 2 zile in care am mers cu prietenii la Sibiu in vara asta...sentimentul placut ca lumea e a mea de fiecare data cand am luat salariul in perioada cat am fost angajatsi ar mai fi dar ajunge pt acum :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mortal Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Examenul pe care l-am dat am invatat toate comentariile si na picat comentariu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_alexa_ Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 bun: :D prima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi + un job mai bun rau: mi-am pierdut cainele acum 7 luni si inca nu mi-am revenit Link to comment Share on other sites More sharing options...