Jump to content
L!nuX

La 20:00 se stinge lumina

Recommended Posts

Posted

Si daca stingem lumina ce o sa se intample deja e destula poloare si in epoca in care traim e indipensabil consumul de energie electrica

PS:Vad ca bradu de craciun il va stinge dupa o anumita ora din motive ecologice asa am auzit

Posted

Si daca stingem lumina ce o sa se intample deja e destula poloare

E vorba de atitudine.

Evident ca pana cand copii celor care isi ingroapa complexele de inferioritate in foarte multi bani scrisi pe hartii nu vor muri in chinuri de cancer de piele, nu se va intampla nimic semnificativ.

La romani simtul civic nu e dezvoltat deloc, oricum campania nu ni se adresa noua, pentru ca oricum noi nu contam.

In Danemarca, exista o zi, vara, in care nu se circula cu autoturisme - cu exceptia celor utilitare (salvare, politie, etc.).

Banuiesc ca nu ai priceput nimic din clipurile cu "Andei" (cel nascut in xx.11.2007).

in epoca in care traim e indipensabil consumul de energie electrica

Pentru ca tu sa te nasti, sa respiri, sa traiesti in aceasta epoca, timp de cateva sute de milioane de ani, natura a tranformat miliarde de tone de carbon gazos in carbon solid si l-a "ingropat" adanc.

In nici 200 de ani, "civilizatia" umana si-a batut joc de "munca" de cateva sute de milioane de ani a naturii.

In general, in razboaiele om-natura, ultima a iesit invingatoare.

Iar naturii nu ii trebuiesc decat cateva zeci de ore ca sa "stinga lumina" pentru cateva milioane de ani.

Posted

e posibil sa facem si noi asa, dar faza e ca i-am dat andreei esca multe stiri pt a 2-a zi, morti, cadavre etc :S

@Thora : asa e, iti dau perfecta dreptate, ia te rog TU atitudine si da-ti foc. (si poate data viitoare intelegi ca ne place sa discutam la subiect si ai grija, sa nu mananci natura)

Posted

@Thora : asa e, iti dau perfecta dreptate, ia te rog TU atitudine si da-ti foc.

Sa vorbesti de foc intr-un topic despre poluare este ca si cum ai discuta despre franghii incasa unui spanzurat.

Drept pentru care, vezi tu, iau atitudine si nu-mi dau foc, pentru ca asta ar insemna emisii de CO2, si mi-as bate joc de campania Pro7.

si poate data viitoare intelegi ca ne place sa discutam la subiect

- Sa inteleg ca esti mai multi? :blink:

- sau ca s-a trezit micul comunist din tine, si ca orice UTCist serios ce te afli, te ascunzi in spatele unui "grup de tovarasi"?

- sau ca esti cumva la oferta?... ceea ce ma indeamna sa ma informez... daca platesti un "Thade" primesti 2 "Thazi" bonus?

- ar mai fi varianta problemelor psihiatrice... ceea ce ma face sa cred ca iar nu ti-ai luat pastilele la timp.

Mi-e lene sa caut, dar imi spuneai acum ceva vreme ca nu voi ajunge niciodata sa inteleg aspiratiile tale intelectuale si modul tau de gandire...

Inteleg ca ai descoperit vorbirea articulata, si ma bucur pentru tine... a fost un salt urias al umanitatii in saltul de la rigola regnului animal... numai ca vezi tu... de atunci omenirea a evoluat.

Oricat ti s-ar parea de ciudat, inteleg perfect onomatopeele si constructiile verbale scurte, cu trimiteri directe la organe genitale... numai ca trebuie sa te dezamgesc... le consider simple glumite rasuflate de Brailita.

Daca ai ajuns aici, da repede ALT+TABuri pana la Y!M si cheama-ti gasca de admiratori... este un deja-vu.

Daca nu ai inteles mare lucru din ceea ce este aici o sa incerc sa traduc pentru tine : oricat te-ai stradui, pentru mine tot manelist ramai... mai roac?re.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...