L!nuX Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 O initiativa f frumoasa , pacat ca in romania nu prea o sa stinga nimeni becul .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi in romania stingi lumaina iti dispare masina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi in romania stingi lumaina iti dispare masina... lolza ON : Nu o sa fie asa ceva prea curand ... poate niciodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalimbar Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nu numai pe noi nu o sa ne intereseze, pe mai multe tari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 La noi nu se va stinge niciodata lumina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nu prea cred ca o sa se intample asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalimbar Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nu prea cred ca o sa se intample asa ceva Cred ca o sa se intample, insa nu la noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ar fi frumos sa se stinga lumina. Pacat ca la noi nu e asa :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 lolza ON : Nu o sa fie asa ceva prea curand ... poate niciodata la ei da la noi nu e o actiune lansata de mega trustul media ProSieben in cadrul campaniei Gib CO2ntra , nu merita sa ne dam cu parerea suntem mult in spatele lor, cei care vorbesc , cine urmareste Pro7 stie despre ce e vorba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi se stinge lumina doar cand fura tiganii cablurile :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nu cred ca va fi asa ceva in Romania prea curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zero_man Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Nu ai inteles despre ce era vorba in reclama , fiindca in primul rand nu sti germana .Spot-ul se referea la o campanie GreenPeace pentru economisirea energiei electrice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Pupak> Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi in romania stingi lumaina iti dispare masina... frumos vid.pacat ca la noi nu e asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest #Etherfast Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Initiativa buna. O sa sting si eu ce am prin casa timp de 5 minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Frumos lucru , dar la noi e un vis daca va face cineva asta , ca suntem acolo unde sunt ei acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortu Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 nu am ajuns inca la nivelu ala. Poate cand vom fii bunici Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidumik Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 nu am ajuns inca la nivelu ala. Poate cand vom fii bunici Adevarat... ON: e fain sa se stinga lumina asa la 20:00 ca sa nu mai poluam atata pamantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Uau cat de frumos e acest filmulet. Sper ca peste cativa ani voi vedea si eu asa ceva in Romania :-S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Initiativa oarba. Nu va avea nici un efect asupra climei, deoarece lipsa de electricitate va duce la aprinderea unor turbine ce ar putea cauza "blackouts" dupa aceea, daca ele nu functioneaza corect. Sigurat nu au scapat de emisii CO2 sau energie. Inca o data, doar o impresie pentru cei neinformati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 frumos :) probabil k deseara la ora aia nu o sa fiu acasa si o sa stea lumina inchisa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi in romania stingi lumaina iti dispare masina...:rofl1:o sa fie si la noi,numai ca noi nu o sa mai traim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PulsatioN Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 buna idee , desi in multe tari nu se va tine cont de aceasta initiativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Initiativa oarba. Nu va avea nici un efect asupra climei, deoarece lipsa de electricitate va duce la aprinderea unor turbine ce ar putea cauza "blackouts" dupa aceea, daca ele nu functioneaza corect. Sigurat nu au scapat de emisii CO2 sau energie. Inca o data, doar o impresie pentru cei neinformati. e mai mult simbolica treaba, o actiune de marketing gandita destul de bine, instiga lumea ( si bine face ) sa foloseasca mai cu taraita energia, spotul asta nu prea are nici un farmec daca nu ai urmarit campania ... sigur ca nu va avea nici un efect asupra emisiilor de CO2 .. PS e la ora 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankie Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi in romania stingi lumaina iti dispare masina... ))))))))))))))))) nu o sting :P valek strat mai scoate nasu` ala din carti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 la noi se stinge lumina doar cand fura tiganii cablurile :D aha aha in romania no sa vedem asa ceva prea curand :) Link to comment Share on other sites More sharing options...