techno Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 o pereche de role sa ma traga zymer cu bicicleta
Guest mortal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Am o parere foarte buna despre Linkmania si imi doresc cat mai multe rare sa-mi pice :D
Guest zero_man Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Inca un concurs in premii ! ^___^Precum cel din 2003 .
iNsuu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Actuala structura Linkmania e destul de buna :D :tiphat:
c1ocan Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mai multa intelegere din partea unor moderatori.In rest cred ca este unul dintre cele mai bune forumuri din Romania,respect :)
Nuclear Cannibal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Coockies or beer...sau macar un subforum pt alcoolisti si fumatori...ai macar si tu o idee buna ... ma rog ...nu pt alcoolisti ... dar pt fumatori ar fi ceva ... fumatori de :> , nu tigari , nu ? :Psi un forum pt cei sub influenta LSD-ului ala ar fi o cutie a pandorei :P
spriTewus Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mi-as dori sa fiu si eu GM sau moderator ( vise ) .
Stalk3r Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 moderatorii (nu dau nume :P ) sa fie mai intelegatori si sa nu sara in cap la lume daca zic o prostie , ce sa gandeasca din mai multe pcte de vedere ce zic ei , si sa analizeze treaba :PAr fii ideal o sectiune pt aplicari pt moderatori etc , totul sa fie separat , iar doar ce`i cu un anumit numar .. , eu consider ca peste 1000 ar fii ideal , de posturi , sa poata sa aplice o cerere :)
RAPTURE- Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cu bune, cu rele pot spune ca sunt dependent de lm ... este locul unde ... "lumea" e altfel . PS: cred ca trecerea la steam only ar reduce mult din buna dispozitie de pe servere -> ce ar fi dak n-ar mai spune john cena o perla / ciubaca nu ar face tk ... :D
never Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 moderatorii (nu dau nume :P ) sa fie mai intelegatori si sa nu sara in cap la lume daca zic o prostie , ce sa gandeasca din mai multe pcte de vedere ce zic ei , si sa analizeze treaba :PAr fii ideal o sectiune pt aplicari pt moderatori etc , totul sa fie separat , iar doar ce`i cu un anumit numar .. , eu consider ca peste 1000 ar fii ideal , de posturi , sa poata sa aplice o cerere :)Pai hai sa facem spam, pana se adunta 1000 la postcount...ps: nimeni nu ajunge direct moderator.
iNm Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Sa se faca un server de Source in afara de Suceava si restul serverelor sa treaca pe steam only ( sa putem scapa de suferinzii care profita de fttb ).Si as mai dorii ca aceasta comunitate sa tina inca mult timp de acum incolo.
Scream Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 am si eu un ward de vre`o 2 ani as dori sa nu`l mai am :P si o mashina :D ps: si o mashina :D eu sunt mai lacom ca zymer
Thade Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 postul meu poa' sa fie considerat spam, oricum, eu incerc sa va ajut ca tot ce-ati scris in astea 2 pagini e degeaba, in primul rand nu intereseaza pe nimeni ce vreti sau ce va doriti (deci nu postul meu e spam, nu ca as intelege ce e spam), asa ca incercati asta http://scrisoare.moscraciun.ro/ .mult succes si sper ca mosul sa va implineasca cele mai fierbinti dorinte, ca toti sa fim fericiti, sa avem sarbatori fericite, pline de bucurii si un an nou cat mai plin de fete goale pe mesele pline de bere.SI NU UITATI SA VA SPOVEDITI, AMIN