Jump to content
Lancelot

Ce va doriti de la LinkMania?

Recommended Posts

Posted

Hmm cam ce parere aveti de actuala structura a formului/sevrerelor?

Cam ce jocuri va mai dorit? ( la modul realist vorbind nu WOW sau alte balarii)

Ce preferati? Sa fie mai mult axat pe discutii despre jocuri sau vedeti LM ca pe o comunitate de unde puteti invata mai mult decat despre joculteze?:P

Posted

Forumul si serverele sunt foarte bine realizate, numai pareri de bine.

Ce jocuri mi-as mai dori ? Nu stiu ce sa zic ... vreun MMO ceva ... si sa fie mai multi playeri pe sv. de CoD.

Prefer si vad LM ca pe o comunitate unde inveti multe ... jocuri, photoshop si multe altele.

Pot spune ca LM e o comunitate foarte bine cladita, singurul lucru nasol e ca sunt putini "oameni" in aceasta comunitate.

Posted

MODERATOr as vrea >:) >:) desi nu o sa am nici odata da in fine :) mos L!nkMania adumi si mie un MOderator

tu meriti anumite parti care le poate face un moderator...o sa vorbesc cu ceilalti admini pentru a-ti da posibilitatea de a primi suspend anytime :right:

server steam only ftw :>

Posted

Sa fie cum era acum 2 ani ...

Posted

toate serverele steam only , asta trebuie schimbat in rest totul oK

@ nu ma pot de ras dupa postul lui uLs :-j

p.s. - vrea ceva moderatori gelati sau ce a vrut sa zica ? =))

Posted

Asa e, trecerea serverelor de cs pe steam only.

Sa functioneze serverul de UT2004.

Mai multa activitate la sectiunea Filme & TV :)

Mai multe fete :>

Mai putine suspendari permanente.

Prefer ca activitatea de pe link sa fie axata pe discutii din mai multe domenii.

Posted

Hmm cam ce parere aveti de actuala structura a formului/sevrerelor?

Cam ce jocuri va mai dorit? ( la modul realist vorbind nu WOW sau alte balarii)

Ce preferati? Sa fie mai mult axat pe discutii despre jocuri sau vedeti LM ca pe o comunitate de unde puteti invata mai mult decat despre joculteze?:P

Eu vreau ca forumul acesta sa mai traiasca inca 50 de ani :beer:

Si daca se poate mai multe fetite ^77.gif ^77.gif

Posted

Hmmm , foromu e destul de bine realizat , mai bine s-ar modifica ceva pe la jocuri , reviews and others .

Srvele sunt OK .

La site as dori sa inceapa sa se faca reviewuri + previewuri .

Posted

ash vrea sa se arda serverul de MU Online :"> nu spun ca nam jucat, ca nam fost MU fanatic ... dar in fiecare zi ma mir .. ce se intampla in subforumu ala.

Linkmania deja este un loc din care poti invata multe, imi place sa citesc forumu cu Stiri :X

Ca, comunitate de gaming, ar fi foarte foarte frumos daka intrun viitor fie el si indepartat sar deschide 2 servere cu cele mai jucate MMO-uri today WoW & Lineage ( LINEAGE II FTWWWWWWWWWWWW )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...