Lancelot Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hmm cam ce parere aveti de actuala structura a formului/sevrerelor?Cam ce jocuri va mai dorit? ( la modul realist vorbind nu WOW sau alte balarii)Ce preferati? Sa fie mai mult axat pe discutii despre jocuri sau vedeti LM ca pe o comunitate de unde puteti invata mai mult decat despre joculteze?:P
LeX LuTHoR Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Forumul si serverele sunt foarte bine realizate, numai pareri de bine.Ce jocuri mi-as mai dori ? Nu stiu ce sa zic ... vreun MMO ceva ... si sa fie mai multi playeri pe sv. de CoD.Prefer si vad LM ca pe o comunitate unde inveti multe ... jocuri, photoshop si multe altele.Pot spune ca LM e o comunitate foarte bine cladita, singurul lucru nasol e ca sunt putini "oameni" in aceasta comunitate.
RaifalM3n Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Depinde` deja lumea sa axat pe CoD4 ` :> poate un topic separat CoD4 ?
d'L0v3 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 sa intre in "stuff" si alti "tinerii" cu ideei noi si aspirati mai mari!
kidumik Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 MODERATOr as vrea >:) desi nu o sa am nici odata da in fine :) mos L!nkMania adumi si mie un MOderator
Lucian Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 sa-si extinda orizonturile, sa nu fie un forum destinat in special gamerilor.cat despre jocuri online, nu-mi doresc nimic ca nu prea joc :P
Ahilosu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 MODERATOr as vrea >:) desi nu o sa am nici odata da in fine :) mos L!nkMania adumi si mie un MOderator tu meriti anumite parti care le poate face un moderator...o sa vorbesc cu ceilalti admini pentru a-ti da posibilitatea de a primi suspend anytime :right: server steam only ftw :>
The Wizard Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 un server de F.E.A.R. e gratis mp si parca e si program cu care sa faci server de fear la ei pe site.n-am jucat fear in mp nu stiu cum e dar cred ca merita incercat.
never Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Coockies or beer...sau macar un subforum pt alcoolisti si fumatori...
maxxxcool Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Coockies or beer...WORD :rofl1: OT: Servere CS Steam-only
iLoveCalifornia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hmmm as vrea sa vad niste moderatori noi pe linkmania sa fie mai diferiti mai impartiali si sa fie oleak diferiti fata de restul @LE: scz dumi nu am vazut cum scris privilegiat
Guest dumi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 toate serverele steam only , asta trebuie schimbat in rest totul oK @ nu ma pot de ras dupa postul lui uLs :-j p.s. - vrea ceva moderatori gelati sau ce a vrut sa zica ?
Mehico Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Asa e, trecerea serverelor de cs pe steam only.Sa functioneze serverul de UT2004.Mai multa activitate la sectiunea Filme & TV :)Mai multe fete :>Mai putine suspendari permanente.Prefer ca activitatea de pe link sa fie axata pe discutii din mai multe domenii.
Deian69 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Un server de esf.Reguli mai stricte privind scrisul pe forum,adica cat mai corect.Cam atat.
Tybork Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sa reinvie spiritul de la MOHAA Spearhead si original cu 2 servere:- unul de FFA- si unul de TDM :photo:
Mysterio Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sa primesc admin la Cs sa`i dau ban lui ReneGade ca are schilu` prea mare :wub: #-o Poate un server de fifa pentru impatimiti :D
Mayhem Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hmm cam ce parere aveti de actuala structura a formului/sevrerelor? Cam ce jocuri va mai dorit? ( la modul realist vorbind nu WOW sau alte balarii) Ce preferati? Sa fie mai mult axat pe discutii despre jocuri sau vedeti LM ca pe o comunitate de unde puteti invata mai mult decat despre joculteze?:P Eu vreau ca forumul acesta sa mai traiasca inca 50 de ani :beer: Si daca se poate mai multe fetite ^ ^
Recruter Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 niste servere de mohha mai multi playeri steam only cs, server fear , graw2 si in rest sa fie respect pe forum ....
ReneGade Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hmmm , foromu e destul de bine realizat , mai bine s-ar modifica ceva pe la jocuri , reviews and others .Srvele sunt OK .La site as dori sa inceapa sa se faca reviewuri + previewuri .
Daddysady Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 un server de silkroad :D cu item mall cu gold dak e posibil :P ..vise..
OriginalSin Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ash vrea sa se arda serverul de MU Online :"> nu spun ca nam jucat, ca nam fost MU fanatic ... dar in fiecare zi ma mir .. ce se intampla in subforumu ala.Linkmania deja este un loc din care poti invata multe, imi place sa citesc forumu cu Stiri :X Ca, comunitate de gaming, ar fi foarte foarte frumos daka intrun viitor fie el si indepartat sar deschide 2 servere cu cele mai jucate MMO-uri today WoW & Lineage ( LINEAGE II FTWWWWWWWWWWWW )