Jump to content
Unicul

Pot cere la RDS

Recommended Posts

Da poti schimba IP faci o cerere si te duci la RDS si o depui,vei afla in scurt timp daca iti vor schimba ip sau nu

me2 oradean cu aceasi clasa si eu am dorit sa schimb clasa, am trimis mail la rds nimik am trsimit n mailuri sami scoate filtru nimik, in conculzie... ramane cu ip si raman cu filtru si renuntz la mu :| asta e...

79.113? e cable link ala nu e fibre. din cite stiu eu da tr sa vb cu ei si asta la sedui lor nu prim mail sau alte prosti si o sa ti`l schimbe! le bagi u un motiv acolo tare!

iar sediu da e in centru civin unde e politia rutiera pe partea aceia de blocuri!

Information related to '79.113.0.0 - 79.113.63.255'

inetnum: 79.113.0.0 - 79.113.63.255

netname: RO-RCS-RDS-FIBERLINK

descr: RCS & RDS S.A.

descr: FiberLink Customers

descr: Oradea city

country: RO

admin-c: RDS-RIPE

tech-c: RDS-RIPE

status: ASSIGNED PA

mnt-by: AS8708-MNT

source: RIPE # Filtered

nub

divine lol =))

79.113? e cable link ala nu e fibre. din cite stiu eu da tr sa vb cu ei si asta la sedui lor nu prim mail sau alte prosti si o sa ti`l schimbe! le bagi u un motiv acolo tare!

iar sediu da e in centru civin unde e politia rutiera pe partea aceia de blocuri!

si eu am 79.113. dar nu-s filtrat :D :crazy: :crazy: :crazy:

lol ce tat atata mers la firma :D ca babele alea de la casa cand le spui de IP se uita la tine ca la PROTV .. , suni si spui motivu si asa mai departe :P , apropo si eu am tot clasa asta de ip si teoretic ma integrez la aia filtrati .. , dar nu am probleme cu conectarea :)

Da iti poti schimba ip. Faci o cerere in care zici si u ca nu poti juca jocuri online din cauza ip banat

da si o sa se grabeasca aia sa iti schimbe ip imediat , ca nu poti tu sa joci mu ..... trb sa ii minti putin ,

eventual niste bani si gata...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...