alecks16 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 sa incepavem la scolala niste pc-uri nici rele da nici bune!!pe acele pc-uri te poti loga cu 2 conturi profesor ,si elevla elev am downloadat cs-ul dar cand dau sa intru in joc imi restarteaza pc-ul de ce??cred ca la contul cu profesor nu face asa(nu am probat da sunt sigur)la elev pc-ul se restarteaza la orice joc!!oare au setat ei ceva pe acolo???exista vreun program sa rezolv problema asta??nu de alta da nu am ce face la info....si vreau sa ma simnt si io bine!!am urgnt nvoie de raspuns11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recruter Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 eu zic ca au setat ei ceva acolo , si eu am incercat sa instalez anumite programe ca sa controlez calculatoru de acasa de la mine ca sa aflu parola de la administrator , cand instalezi ceva programe/jocuri anumite fisiere se copiaza in folderu windows sau program files ceea ce nu iti da voie, parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...