Mr. Markry Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Desi AMD se lupta sa concureze pe segmentul placilor video, lansand de curand seria Radeon HD 3800, Nvidia este de mult cu un pas inainte, planuind deja viitoarea generatie GeForce 9. :) Se zvoneste deja ca primele placi, cele din segmentul high end, vor aparea in februarie 2008, urmand ca modelele mainstream si low end sa isi facă aparitia in luna iulie. Singurele detalii care se cunosc sunt suportul pentru DirectX 10.1 si Shader Model 4.1. :) Primul chip care va iesi pe piata va fi D9E, construit pe tehnologia 65nm. D9P va fi lansat in iunie 2008, acesta bazandu-se pe tehnologia 55nm. :) Sursa: SURSA Link to comment
The Connection Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ma intreb care va fi pretul:) Link to comment
[k1ll] Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Cool :D Bv lor dar cred k or sa fie foarte scumpe :) Link to comment
Zym3r Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 eh, oricum dupa ce va aparea si concurenta vor scadea mult preturile, la inceput o sa fie mai greu :P Link to comment
Recruter Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 am citit si eu pe undeva , dar ocum iara o sa treaca ceva timp pana cand o sa apara si la noi si blablabla ... orcum good work Link to comment
Mysterio Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 am citit si eu pe undeva , dar ocum iara o sa treaca ceva timp pana cand o sa apara si la noi si blablabla ... orcum good workpoti oricand sa cumperi de pe net :)OT : cred ca o sa faca ravagii cei de la Nvidia :D Link to comment
Mr. Markry Posted December 5, 2007 Author Share Posted December 5, 2007 Buna intrebare obidan! Si eu sunt curios de pret! Sper sa nu depaseasca 15 mil :D Link to comment
L!nuX Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 30 mil + , visati voi mult si bine Link to comment