Jump to content
laura

Studenţii din Politehnică se plâng de furturile zilnice

Recommended Posts

Studenţii din Politehnică se plâng de furturile zilnice

Uşi metalice, întrerupătoare şi pereţi despărţitori între grupurile sanitare. Toate acestea se fură din căminele studenţeşti din Capitală. Studenţii din Complexul Studenţesc Regie spun că lucrurile continuă să dispară, în ciuda faptului că anul trecut au fost montate camere de supraveghere.

Camerele de supraveghere au luat locul paznicilor de anul trecut. Cu toate acestea furturile au continuat, spre disperarea studenţilor care nu mai ştiu la cine să apeleze.

Aceştia explică faptul că în cămine se fură aproape orice. "Nu prea avem ce să facem, luăm situaţia ca atare şi aşteptăm ca administraţia sau alte persoane care sunt abilitate să facă acest lucru să facă ceva, noi am plătit fondul de rulment care ar trebui să acopere toate pagubele care se produc în timpul anului", spune un student.

Reprezentanţii Universităţii Politehnice spun că s-a început o anchetă internă şi cred că în scurt timp vinovaţii vor fi identificaţi.

"Am întărit securitatea la intrarea în cămin, dar probabil vom încerca să punem nişte camere de supraveghere şi pe coridoare, pentru că este absolut neplăcut pentru studenţii care îşi văd de treabă să nu beneficieze de condiţii normale din cămin. Suntem decişi să nu-i iertăm pe cei vinovaţi", a spus Ecaterina Andronescu, rector Universitatea Politehnică Bucureşti.

Sursa: Realitatea.net

' date='Dec 4 2007, 16:24' post='2408699']

Mda <_< nu ma mira faptu,

@ o sa se ajunga sa se fure pana si chilotii :lol:

nu cred .. ca majoritatea nu prea se spala =)) mai ales aia care vin de la tzara :D asa ca virgula chilotii o sa ramana la locul lor

OT: Romanul se fura pe roman .. frumos asa . . -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...