laura Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Studenţii din Politehnică se plâng de furturile zilniceUşi metalice, întrerupătoare şi pereţi despărţitori între grupurile sanitare. Toate acestea se fură din căminele studenţeşti din Capitală. Studenţii din Complexul Studenţesc Regie spun că lucrurile continuă să dispară, în ciuda faptului că anul trecut au fost montate camere de supraveghere.Camerele de supraveghere au luat locul paznicilor de anul trecut. Cu toate acestea furturile au continuat, spre disperarea studenţilor care nu mai ştiu la cine să apeleze.Aceştia explică faptul că în cămine se fură aproape orice. "Nu prea avem ce să facem, luăm situaţia ca atare şi aşteptăm ca administraţia sau alte persoane care sunt abilitate să facă acest lucru să facă ceva, noi am plătit fondul de rulment care ar trebui să acopere toate pagubele care se produc în timpul anului", spune un student.Reprezentanţii Universităţii Politehnice spun că s-a început o anchetă internă şi cred că în scurt timp vinovaţii vor fi identificaţi."Am întărit securitatea la intrarea în cămin, dar probabil vom încerca să punem nişte camere de supraveghere şi pe coridoare, pentru că este absolut neplăcut pentru studenţii care îşi văd de treabă să nu beneficieze de condiţii normale din cămin. Suntem decişi să nu-i iertăm pe cei vinovaţi", a spus Ecaterina Andronescu, rector Universitatea Politehnică Bucureşti.Sursa: Realitatea.net Link to comment
spriTewus Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Nu ma mai mira nimic,doar traiam in Romania -_-. Link to comment
Zym3r Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 cum naiba le fura si usile metalice? Link to comment
Diabolik_01 Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Pai suntem romani , se fura tot ce e de valuare . Link to comment
PulsatioN Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 cum sa furi intrerupatoare ? doamne.. Link to comment
LeX LuTHoR Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Nu ma mai mira nimik. Nici pe mine Link to comment
Guest SoNNy. Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 şi pereţi despărţitori între grupurile sanitare Doamne fereste =)) Link to comment
xtest Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Cum sa nu furi domne usile metalice, doar se plateste fierul vechi cu 0,40 ron :rofl1: Link to comment
Tybork Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Tocmai din aceasta cauza m-am hotarat dupa primul an de facultate sa ma mut in chirie ! Groaznic ce se intampla in caminele astea. Imi place titlul acestei stiri "Studenţii din Politehnică se plâng de furturile zilnice", de parca ei nu fura :lol: Link to comment
MiTzA- Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Uşi metalice, întrerupătoare şi pereţi despărţitori între grupurile sanitare. Da` oare nui vede nimeni ? Ca doar nu iei usa metalica, o bagi in buzunar si iesi afar foarte vesel Link to comment
iLoveCalifornia Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 da cu pereti despartitori ce dracu fac? nu-mi spune ... vile :rofl1: Link to comment
[k1ll] Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Mda <_< nu ma mira faptu, @ o sa se ajunga sa se fure pana si chilotii :lol: Link to comment
Mysterio Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ' date='Dec 4 2007, 16:24' post='2408699']Mda <_< nu ma mira faptu, @ o sa se ajunga sa se fure pana si chilotii :lol: nu cred .. ca majoritatea nu prea se spala mai ales aia care vin de la tzara :D asa ca virgula chilotii o sa ramana la locul lor OT: Romanul se fura pe roman .. frumos asa . . -_- Link to comment
Lancelot Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Hmm se fura ei intre ei ca nu vin o satra de tigani prin complex sa fuga cu usile in spate.. Link to comment