TwentyTwo Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 As dori sa stiu Mediile pentru admitere la Liceu sau unde gasesc de ex vreau sa intru la un liceu si sa stiu ce medie imi trebuiedaca puteti sa imi ziceti medile de la fiecare liceu cu cat se intra Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriginalSin Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 As dori sa stiu Mediile pentru admitere la Liceu sau unde gasesc de ex vreau sa intru la un liceu si sa stiu ce medie imi trebuiedaca puteti sa imi ziceti medile de la fiecare liceu cu cat se intradepinde de profil si liceu :P cel mai bine ... iti iei o bicicleta si le iei pe toate la rand vizitandule pe toate :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 aham buna idee ^^Deci pe mine ma intereseaza media cu care intru la fiecare liceu Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriginalSin Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 aham buna idee ^^Deci pe mine ma intereseaza media cu care intru la fiecare liceuintrebi la secretariat flacau :P (asta in cazul in care nu sunt afisate pe undeva pe o lista mediile ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 am intrebat mia dat o foaie dar nu erau dect cateva licee si nu la taote erau afisate mediile Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 vezi ca trebuie sa iasa pe la chioscuri tot felul de brosuri cu ultima medie a liceelor din anul trecut. sau daca cunosti pe cineva care a terimant anul trecut intreaba-l daca are borsura respectiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 aham ms:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Brosura aia apare prin primavara.Uitate la brosura de anu trecut cu medile de acuma un an si iti faci o parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iGARFiELD Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 esti in or la scoala ?asteapta ca o sa vina la scoli tot felul de prostii cu asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 Uitate la brosura de anu trecut cu medile de acuma un an si iti faci o parere.aham :Pesti in or la scoala ?asteapta ca o sa vina la scoli tot felul de prostii cu asa cevanu trebuia sa vina dejja ? sau la sfarsitul anului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 de obicei apar la inceputul semestrului 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 de obicei apar la inceputul semestrului 2.dap..mai asteapta si uh un pikutz :) mai ai timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 ok ok :P si asa o intrebare la care sa raspundeti mai multi :P cum credeti ca e mai bine cu vechile examene sau teze ? si fiecare sa zica dc credec ca e mai bine cu una sau cu alta Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 oricum ar fi materia tot cam aia e.acum conteaza daca o sa poti copia sau nu...eu cand am dat, erau teste nationale si am putut sa copiez doar la geo unde nu aveam nevoieps: nu te baza numai pe copiat, trebuie sa stii si tu ceva ca altfel pari suspect daca jumatate de ora nu scrii nimic si dintr-o data bagi viteza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 pai mai invat si eu la mate stiu de 6 ca prima parte o fac din prima :P a 2a cei mai greu dar sper sa pot sa ma si "inspir" dar la geografie nu o sa fie greu ca doar a sau b sau c o sa imi zica la copiat ca ii mai mult grila :P la romana ma tem cel mai mult :P Link to comment Share on other sites More sharing options...