CiumeGoGoGo Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Site cu care trimiti SMS-uri direct de pe PC GRATIS: EditatAici faci un cont si... gata Trimiti SMS-uri direct de pe PC, sau, daca ai netu pe mobil, poti sa trimiti de pe el. Incercati... cred ca e cea mai buna oferta de a trimite SMS-uri de pe mobil :D Ce parere aveti??? Exista ceva mai bun??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netrix Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Imi arata ca a trimis mesajul dar respectivul cui incerc sa-i trimist SMS`ul imi spune ca nu a primit nimic dar credca nu merge fiindca nu stiu ce sa marchez acolo la Please choose the receivers service provider: :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 nu mai credeti toate prostiile... refid=WBA1to8t partea asta din link-ul pus de domnul inseamna k el este refelalul tau, cu alte cuvinte daca tu iti faci cont sau trimiti sms nush exact cum e pe site ala, EL primeste sms-uri gratis pe barba ta... misto idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Ai greist sectiunea :) Posteaza la publicitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci13bg Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 se pare ca nu se muta topicu.... :dontknow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 luci13bq, se pare ca semnatura ta te defineste ;) ... nu mai posta Off Topic ca poate trezesti cu suspend odata si odata ...ON : Sunt o gramada de site-uri dinastea de scam ... dar unele chiar merg ... chiar a fost unul care l-am folosit eu dar acum nu mai merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenY Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 da ... unele merg dar sunt destul de rare ... altele sunt fake ... @ acest site nu merge ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Topic closed.Posteaza in sectiunea de publicitate, dar nu inainte de a citi regulamentul, nu orice tip de reclama este permisa.Titlu editat Link to comment Share on other sites More sharing options...