Jump to content
Guest nasote

Vrei sa faci bani acum?Intra sa vezi cum !

Recommended Posts

Spuneai undeva ca e cea mai simpla metoda ... pai nici nu incepi bine sa citesti ca iti dai seama ca tre sa te duci la librarie sa iei coli la posta sa iei timbre. N-am citit tot articolo deoarece a inceput sa ma plictiseasca cu forularile de genu "nu glumesc, e adevarat".

Cu aia 6lei prefer sa merg cu "emmy_snoop" la o bere :beer:

S-a intalnit hotu cu prostu ...

Chestia cu bux e reala. Ganditi-va asa:

Ei au o companie mica, unde primesc bani ca sa puna ad-uri. La fiecare ad, ei primesc sa zicem 50centi. Daca tu intri in ad-uri pentru ei, ei te platesc cu 5 centi. Ei castiga marea parte, facand absolut NIMIC! Daca tu aduci prin tine refferi, castigi cat ceilalti muncesc. Daca l-ai adus pe x prin tine, tu castigi exact cat face x. Poti sa ai multi refferi. Pentru userii care deja au castigat bani se primeste o prima... Daca va inregistrati prin mine, primiti un bonus. Se numeste VIP Bonus. Nu e o suma mare, dar merita oricum. Chestia e sa ai cati mai multi refferi, care sa faca treaba prin tine. Eu fac cam 30-40$/luna, si imi trimit banii ori pe card, ori ii tin in PayPal. Pentru utilizatorii noi, faceti-va un cont Paypal, e gratis, se poate si in Romania acum.

Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...