Jump to content
Guest K!zz

MP3 player masina ?

Recommended Posts

am o skoda octavia si vreau sa iau un mp3 player ca cel actual e cam terminat...si pretul sa fie in jur de 300RON...cei cu experienta poate isi pot da o parere...ma gandeam sa iau un SONY sau un PIONEER :dontknow:

da lasa ca imi da el restu pana la 469...cat despre recomandari GhostMenace fiecare recomanda cate ceva...unu zice pioneer unu zice alpine unu zice sony...totusi kenwood ala arata bine...

am o skoda octavia si vreau sa iau un mp3 player ca cel actual e cam terminat...si pretul sa fie in jur de 300RON...cei cu experienta poate isi pot da o parere...ma gandeam sa iau un SONY sau un PIONEER

nu esti normal omule :D exact alea 2 ma gandeam si eu sa le cumpar cand mi`am luat mp3 player :D , oricum eu iti recomand SONY .. scoate un NOIZZZZZZ de iti tremura masina :D , la fel si boxe , sa iti pui ceva Sony Xplod ;)

de ce nu sunt normal?? despre sony nu e prima data cand aud ca degeaba au renume ca la masini nu sunt asa fantastici...probabil seria xplod e mai performanta...dar vreau sa fie si raportat la 300 RON cat am stabilit la inceput...si kenwood pare sa fie cel mai bun in cazul meu, cel putin pana acum...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...