Jump to content
Fury

Beckham plăteşte 35.000 de euro pentru ca Moş Crăciun să le aducă daruri copiilor săi

Recommended Posts

Posted

Eu unul nu mi-as dori un tata ca acesta nici pentru toti bani din lume

Un tata ca Beckham e mai tot timpul plecat.

mai bine as dormi in gara

ahahahahahaha SIGUR, un mare SIGUR. probabil nu stii ce e aia "a dormi in gara". ahahahahaha

Posted

' date='Nov 25 2007, 22:02' post='2391301']

Tot de la dumnezeu are skillul si banii nu ii are ca este el prea zeu.

Tu te gandesti ca sunt oameni care nu au ce sa puna pe masa sau nu au o haina pe ei iarna,sau mor de foamne,multi dintre voi cred ca sunteti crescuti de parinti si nu stiti ce inseamna sa faci bani ,sau nu stii cum e sa castigi banul.

Eu pot sa spun ca am de toate si tot ce imi doresc dar nu pot sa trec cu vederea astfel de gesturi.

Dai 35 mii lire pentru niste reni si nu stiu ce cadouri.

Zym3r propun sa si gandesti inainte sa spui ceva,cred ca tara in care traiesti e un exemplu bun pentru a intelege caci cu 35 mii lire ai putea face multe.

Hai un 1000-2000 lire pentru copii dar uitete si la VARSTA LOR.

Multi ganditi individualist,bani,avutii dar pot sa garantez si ma repet ca multi din cati ati postat aici nu stiti cat de greu se face banul.

Tu mai bine taci!Vorbesti de foame............

In primu rand si de ar cheltui 1 milion de euro pt copiii lui e fix problema lui,el munceste pentru banii aia,nu tu.

Angelina si Brad si-au cumparat o insula in valoare de nustiu cate milione de euro,dupa parerea ta mai bine ii donau orfanilor si copiilor cu probleme?

Dupa cum te exprimi tu,mai bine cu banii pe care i-a dat taicatu pe calculatoru ce il ai in fata acum,ii dona unei case de copii.Right?

Posted

Tu mai bine taci!Vorbesti de foame............

In primu rand si de ar cheltui 1 milion de euro pt copiii lui e fix problema lui,el munceste pentru banii aia,nu tu.

Angelina si Brad si-au cumparat o insula in valoare de nustiu cate milione de euro,dupa parerea ta mai bine ii donau orfanilor si copiilor cu probleme?

Dupa cum te exprimi tu,mai bine cu banii pe care i-a dat taicatu pe calculatoru ce il ai in fata acum,ii dona unei case de copii.Right?

In primul rand...eu ma pot intretine singur...daca te-ai uita la profilul meu ai observa ca am o varsta la care nu mai trebuie sa vina tatal meu sa imi cumpere un calculator

Doi la mana ... nu am tata dumnezeu sa il ierte sa dus de ceva vreme.

Trei la mana...e parerea mea nu ma intereseaza aberatiile tale sau ce iti convine tie sau nu iti convine.

Se numeste dreptul la opinie ce am spus eu...in declaratia drepturilor omului scrie ca fiecare cetatean are dreptul la opinie,in caz ca nu stii acest lucru dai un search pe google si informeazate.

Ps: Eu ma gandesc si la cei care de sarbatori nu au o paine pe masa nu ca voi care poate sunteti copii si va ganditi doar la burtica voastra.

Posted

atat te mai lauzi cu varsta ta si ca stii sa te intretii. pai draga domnule, la anii tai ar trebui sa fi invatat cuvantul "toleranta", ar fi trebuit sa stii ca eu x-ulescu daca ii iau apararea lui backham (nefiind fan, sau mai stiu eu ce) nu ma face inapt, sau ca nu sunt in stare sa ma gandesc la altcineva doar la mine, sau ca nu stiu cat de greu se face banul, de unde vii cu rationamentul asta pe care il are un pusti de 15 ani? asta e viata, sunt si oameni mananca in farfurii de aur, sunt si oameni care nu au ce manca. eu unul nu vad problema, unde e? asa e lumea de cand a aparut primul om (e o metafora, ia-o ca atare) si asa va fi, ce atata incapatanare, doar pt ca ai 2352352 ani asta inseamna ca iti da dreptul la o judecata mai buna sau ca tot ce spui tu e adevarat? sa fim seriosi.

le: hahha, desigur, exact aia vroiam sa spun not.

Posted

' date='Dec 1 2007, 19:25' post='2402624']

Ps: Eu ma gandesc si la cei care de sarbatori nu au o paine pe masa nu ca voi care poate sunteti copii si va ganditi doar la burtica voastra.

Cand nu ai te gandesti si la tine si la altii,dar deja cand ai uiti fara sa vrei cum erai....

#...Drept dovada tu.................stii tu mai bine despre ce vorbesc,sau poate ca nici nu ma mai cunosti :whistle:

Posted

Posibil sa ma confunzi...nu stiu despre ce vorbesti BAD...poate imi dai pm si imi explici ...

Ca sa raman on top

Fiecare merge dupa mentalitatea ce ia fost administrata...nu ma puteti voi schimba pe mine,dar nici eu nu va pot schimba pe voi.

Fiecare face ce isi doreste si isi spune opinia lui.

Zym3r tu spui ceva in genu...apoi daca as avea eu 3000 de mil de euro...nu ma intereseaza de ceilalti....mie sa-mi fie bine.

Am incheiat cu comentariile pe la acest topic.

Faceti cum doriti si ganditi cum doriti.

Guest ricky95
Posted

sunt banii lui asa ca face ce vrea cu ei,daca asta a vrut asta a facut

Posted

O intrebare pt creator. Tu ce-ai face? ai da unei case de orfelinat 35.000 E si copiilor what?...fiecare om se gandeste la binele familiei sale ... Orice si-ar cumpara Beckham sau oricare actor ceva scump ai zice ca mai bine dona ... poate a donat deja ceva bani ... nu trebe sa faci tot timpul ... Si da, eu m-as gandii intai pt copii mei ... La casele de orfelinat din strainatate nu e ca in Romania...Si cei care spui tu ca-s saraci ... oare de ce sunt?! ... ca au terminat probabil un FF si n-a gasit nimic de munca cu aceste studii sau a cazut in patima bauturii si nu s-a mai putut tine de munca...

Ca si o concluzie, nu trebuie sa donezi tot timpul cand iti iei ceva scump, donezi cand simti tu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...