Jump to content
Dani

Butelie Petrom lipita cu guma de mestecat

Recommended Posts

Posted

Din poza aia singurul lucru care se observa clar e hellgaming...

Guma sau nu, trebuia neaparat sa pui dns-ul ala pe acea poza?

are articol pe blog cu asta si poza e luata nemodificata de acolo :)

Posted

lol o sa`si ceara scuze si o as`ti dea alta noua! asta dupa ce te vei certa cu ei ca nu o sa recunoasca asa ceva! so eu zic direct sai suni pe cei de la protectia cons si sai faci de cacat! nu de alta daca exploda stai flex ca nime nu te mai aduna de pe pereti!

Posted

Din poza aia singurul lucru care se observa clar e hellgaming...

Guma sau nu, trebuia neaparat sa pui dns-ul ala pe acea poza?

serios? ia uita-te mai bine.. las ca o sa-ti mai pun poze de acasa ca sa observi ca vad ca-ti tre ochelari.. si da trebuia.. e facuta de mine.. oricum daca trebuie OPC-ului o dau fara url..

@Smok3 am sunat la OPC.. trebuie sa vina pe la mine.. vom vedea ce se va intampla.. in plus cred ca va aparea in JB..

Posted

nu vreau sa te contrazic sau sa fac pe nebunu , dar fi atent ce afirmatii faci in caz ca te iei de gat cu ei, daca "guma" era la locul unde este pus ventilul adica intre ventil si butelia propriu zisa e foarte posibil sa fie teflon care intradevar seamana destul de bine cu guma de mestecat in cazul in care a fost guma de mestecat si butelia ta a fost carpita superficial ia recipientu si ata la OPC ( oficiul protectia consumatorului ) si peorma mergi si la petrom si le da in cap, e foarte periculos puteai usor de tot sa o mierlesti.

Nu ramane pasiv poate maine o iau parintii tai sau ceva apropiati

Posted

lol astia nus sanatosi :| tr luati la intrebari si o amenda asa ... incat sa le vina acru cand aud de guma ...

oricum bn k nu sa intamplat nimik ;) si spor in continuare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...