Jump to content
Dani

Butelie Petrom lipita cu guma de mestecat

Recommended Posts

Butelie

Acum 1 luna am schimbat butelia goala cu una plina. Noi de obicei o luam de la Petrom. Totul bine si frumos, nu am observat nimic suspicios, pana astazi cand m-am uitat mai bine. M-am uitat mai bine din cauza ca pasaia ceva la butelie. Cand m-am aplecat ce credeti ca am vazut? Butelia scapa gaz binenteles. Stiti cu ce era lipita? Cu guma de mestecat. Chestia e ca nu s-a mai auzit pana acuma. Atat o fi tinut guma de mestecat :( . Deci asa ceva nu se poate. Daca prietena mea vroia sa faca de mancare si exploda butelia cu ea cu tot? Ce mai putea sa faca Petrom? Sa-mi dea despagubiri? Suntem inconstienti pe cuvantul meu. Ma voi duce maine s-o schimb si sigur voi face si scandal.

Duamneee, cum sa existe asemenea chestii?! :blink: Nu-mi vine sa cred pe cuvantul meu, ai face bine sa le bagi mortu-n casa la ametitii aia de la Petrom. Ai avut noroc ca ai observat ca ceva ii in neregula caci cine stie ce tragic s-ar fi putut termina toata chestia asta ... :| Succes maine si .... arde-i fir-ar al naibii de inconstienti!!!! :banghead:

benzinariile de obicei is filmate si recorded absolut tot .. deci basicly daca apare problema "tu cine esti eu nu te cunosc" ai "prietenii" pe stalpi si vii cu politia le arati etc tot .. si crede`ma o sa inceapa sa se cace pe ei :D

apropo ... toata stima ca ai observat`o asa repede .. , ca m`am saturat deja sa vad stiri de genu la TV :)

Nu ma mira deloc ... acum 1 luna am luat si eu o butelie de la petrom si a doua zi am sunat la ei la dispecerat ca mirosea oribil a gaz.A venit un tip si in loc sa verifice cu sapun eventualele scapari , a verificat cu chibrit si a luat foc butelia in casa :| noroc ca nu a explodat :|

Nu ma mira deloc ... acum 1 luna am luat si eu o butelie de la petrom si a doua zi am sunat la ei la dispecerat ca mirosea oribil a gaz.A venit un tip si in loc sa verifice cu sapun eventualele scapari , a verificat cu chibrit si a luat foc butelia in casa :| noroc ca nu a explodat :|

OMG cat de idiot poate sa fie ala ? cum sa verifici cu un chibrit ? :| :|

OMG :blink: , cum sa verifice ala cu un chibrit?? X_x

@Doamne cu o guma de mestecat? :| :| eu zic sa le ceri despagubiri -_-

daca gasesti un avocat bun devii foarte bogat!!!dai in judecata cat mai repede

Nu suntem in filme, avocatul ala costa o gramada de bani si sa ii dai in judecat si mai multi bani (tot tu ramai cu buzunarul gol)

Acum 1 luna am schimbat butelia goala cu una plina. Noi de obicei o luam de la Petrom. Totul bine si frumos, nu am observat nimic suspicios, pana astazi cand m-am uitat mai bine. M-am uitat mai bine din cauza ca pasaia ceva la butelie. Cand m-am aplecat ce credeti ca am vazut? Butelia scapa gaz binenteles. Stiti cu ce era lipita? Cu guma de mestecat. Chestia e ca nu s-a mai auzit pana acuma. Atat o fi tinut guma de mestecat . Deci asa ceva nu se poate. Daca prietena mea vroia sa faca de mancare si exploda butelia cu ea cu tot? Ce mai putea sa faca Petrom? Sa-mi dea despagubiri? Suntem inconstienti pe cuvantul meu. Ma voi duce maine s-o schimb si sigur voi face si scandal.

Fa putin scandal, schimb-o si in caz ca vrei si ceva bucurie sufleteasca dute la protectia consumatorului ...

btw poate se facea mancarea mai repede :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...