Jump to content
Fury

Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi

Recommended Posts

Posted

ba fratilor ce ma oftica idiotii astia care cred ca daca unu e mai bine imbracat ca altu se creeaza diferite cercuri,grupuri....asta e o tampenie,voi credeti ca daca ar fi toti imbracati la fel sar si comporta toti la fel...stiti ce urmeaza?sa ne tunda pe toti la fel,sa avem toti aceeasi culoare a parului,etc...mai rau ca la parnaie!la noi in liceu am cumparat toti sacouri dar scuze de expresie "ne pisham pe ele!" adica venim cu sacourile numai la inspectii....in rest vine fiecare cum vrea la scoala

Posted

@7even: zii tu mersi si pentru mine frate...te las pe tine sa te bucuri de tara asta minunata... daca tu crezi ca e asa frumos la noi... poti sa faci si 20de ani de scoala cu uniforma...ca tot batut in cap ramani... hai atunci sa comparam romania cu orice alta tara mult dezvoltata din punct de vedere economic... pun tarile precizate de tine langa romania si nu vad nimic mai breaz...suntem la acelasi nivel...

Pai zic "merci" "brother", ca traiesc intr-o tara ca Romania, daca tu nu vezi nici o diferenta intre tarile enumerate si Romania te inseli, sau poate ai probleme cu "dioptriile".Uite cateva diferente: scoli, spitale, mancare( nu iti trimit ajutore cine stie ce tari ca sa nu mori de foame), si nu cred ca tu vezi soldati si masini blindate la fiecare colt de strada sau cand esi pe strada ti-e frica ca nu cumva sa fii o victima colaterala in urma schimburilor de focuri intre teroristi si soldati s-au ca vreo masina va exploda langa tine.

vorbesti de razboi ? nu-ti face griji..nu suntem in stare sa facem un razboi...uitate la trecut...luptam pana la moarte...si dupa ce murim ne intrebam : " noi pentru ce, si cu cine am luptat ?"

Un razboi e usor de inceput, mai greu e de tinut sub control....is curios si eu, de ce crezi tu, ca s-au sacrificat atati soldati romani, crezi ca pentru ca-u visat ei asa si a doua zi si-au zis "hai mah la razboi", ne bagam si noi in seama asa, mai vorbim cu o gagica mai mancam o maslina....., eu atat iti spun da un "search" prin manualul de istori sau printr-o carte de istoria Romaniei ca saafli si tu ca acei soldati nu s-au jertfit pentru tara asta degeaba.

Dar se vede ca tot nu ai inteles nimica...daca pe tine o uniforma te face mai destept..iti urez cat mai multe bluze si camasi in viata + #-o ca doar astea tin de foame si ne ajuta in viata

Nu te face mai destept, dar te face mai decent, daca erai atent ai fi inteles ca despre asta vorbeam.

ps: "romania" se scrie cu R (MARE), dar se pare ca tu ai lipsit de la scoala cand s-a facut litera asta.

Posted

Bine, se voteaza pt uniforma. Hai sa facem cateva calcule:

-cand mergi iti zice sa te duci la nush care croitor

-iti face ala ce iti face

-cumperi uniforma (sa nu uitam ca totusi trebuie sa-ti cumperi 2 perechi de pantaloni ca ce faci daca marti cade peste tine vopseaua la scoala, vineri te duci cu blugi sau ce?(asa si cu camasa sau orice esti nevoit sa iei sub sacou)

-in total sa zicem urca pretul la 500 de ron (si mai mult)

-parintii mei fiind divortati, stau la bunica, mama mea are salariu 800 de ron

-800 - 500 = 300 ron din care sa platesti consulum, sa mai si traiesti (+25 de lei ca tare darnic e guvernul cu noi)

Asta insemna ca eu o luna de ziile sa nu am ce manca ca sa am ce sa port 5x7 ore pe saptamana. sa fim seriosi.

Daca Guvernul Roman va platii pt uniforme atunci il voi purta daca nu NU! si cu asta basta.

Cu toata stima si tot respectu EU :)

Posted

Cum spune si Raul la scoala mergem sa invatam nu sa aratam bine ce conteaza cum esti inbracat 5-6 ore cat stai la scoala...

Dupa asta te poti duce acasa si te inbraci cu ce haine vrei

Posted

Ooo, cum vine vorba de decenta si educatie, hop se gasesc si creierii sa sara cu gura : Comunism! Suntem o tara libera!

Eu sunt de acord cu implementarea uniformelor in scoli, caci vorba aceea, la scoala te duci sa inveti nu sa-ti etalezi talentele in vestimentatie si sa misti frenetic (ma refer la fete) din poponeata sub o fusta de 10 cm.

O data cu asta dispar si diferentierile gen " da vai ce bluza ti-ai luat... e cumva Armani?!" :whistle: ( s-au "ete la mine ce "cul/a" mi-s" :banana2:

ps: si eu am purtat uniforma in ultimi 2 ani de liceu, deorece conducerea liceului a fost de acord cu implementarea uniformelor si n-am murit din asta si nici cu sechele nu am ramas.

Dar vai :dooh: , ce noroc ca te avem pe tine sa ne impartasesti din intelepciunea ta si noua, ca altfel ar fi fost vai si amar de noi, "acea majoritate proasta" cum spui tu.

ps: inca ceva ...spui ca traiesti "intr-o tara de kkt", in locul tau a-si zice :merci: ca nu traiesti in Albania, Irak, Africa s-au cine stie ce alta tara in care razboiul si foametea sunt la ele acasa.

Deci pe scurt : nu pot sa iti agati o tipa de genu cu fusta de 10 cm buna si proasta sau ce problema ai tu de trebuie sa isi acoperere aia tot "curu" ?

Da romania e o tara libera deci esti liber sa iti intorci capu in partea opusa ca nu te obliga nimeni sa te uiti dupa curu ei toata ziua.

Da uniforma nu te ucide,da pt cine nu vrea sa o poarte il scapa de niste bani dati aiurea in plus.

p.s:daca nu o sa intelegi nimic din post sa nu te obosesti sa raspunzi nici tu sau alt geniu pierdut.

Posted
:)) eu nu purtam uniforma nici in clasele primare :)) am scapat ca imediat dupa ce am terminat eu liceul s`au introdus uniforme in acel liceu + ca au ales niste culori de tot kkt`u :))... totusi mie mi se pare o porcarie cu uniformele astea...revenim pe vremea comunista? pionieri chestii?... e aiurea...sau dk baga la elevi sa bage uniforme si pt profesori sa vedem lor le convine?..
Posted

Deci pe scurt : nu pot sa iti agati o tipa de genu cu fusta de 10 cm buna si proasta sau ce problema ai tu de trebuie sa isi acoperere aia tot "curu" ?

Da romania e o tara libera deci esti liber sa iti intorci capu in partea opusa ca nu te obliga nimeni sa te uiti dupa curu ei toata ziua.

Da uniforma nu te ucide,da pt cine nu vrea sa o poarte il scapa de niste bani dati aiurea in plus.

p.s:daca nu o sa intelegi nimic din post sa nu te obosesti sa raspunzi nici tu sau alt geniu pierdut.

Nu te supara da la scoala te duci sa inveti.Daca vrei sa-ti etalezi talentele sh formele exista centura

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...