Jump to content
Fury

Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi

Recommended Posts

Majoritatea românilor se pronunţă în favoarea introducerii uniformelor în şcoală pentru toţi elevii, în timp ce alte persoane, într-un număr limitat, apreciază că uniforma ar trebui considerată obligatorie doar pentru şcoala generală.

Concluzia rezultă dintr-un sondaj naţional realizat în luna noiembrie de Gallup Organization România pentru Agenţia de Strategii Guvernamentale, pe un eşantion de 1.153 persoane de peste 17 ani, considerat reprezentativ pentru populaţia adultă a României, cu o eroare de +/-2,9% la un nivel de încredere de 95%.

Un număr reprezentând 80% dintre respondenţi s-au pronunţat pentru introducerea uniformelor în şcoală pentru toţi elevii, iar alţi 8% cred că uniforma trebuie folosită doar la nivelul şcolii generale.

Introducerea uniformei doar pentru elevii de liceu este considerată potrivită de numai 1% dintre persoanele intervievate.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 23.11.2007 la ora 15:13

eu as fi de acord cu asa ceva.
+1

Sincer, mi se pare foarte urata vestimentatia pe care o prezinta elevi la scoala, si aici ma refer in primul rand la fetele cu buricul gol (cele care prezinta kg in plus ) , cu pantaloni aceia albi (tot din aceasi categorie ) si lista mai poate continua :|

Macar daca ar fi o uniforma mai misto <_<

ceva adidas,nike... :))

PS:vorba lu diabolik....suna a comunism....fiecare cu ce vrea si cu ce are sa se imbrace knd merge la scoala...noroc k am terminat scoala :>

Astazi am discutat la clasa cu profa de desen tehnic introducerea uniformei la liceu ... deci lol! Cand am auzit ce culoare ( alb cu negru ) cum vine asta, merg pe strada linistit si vine unu la mine si imi zice nota de plata. Nu vreau sa arat ca un ospatar :)) Nu sunt de acord cu introducerea uniformei...

" Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi " ... cred ca e gresit titlul... "Aproape toţi românii sunt prosti ! " asa mai merge...

Eu...sunt pro..daca imi cumpara mie un costum Armani de firma...tot frumos pe masura mea , cu pantofi ,camasa si cravata tot elegant atunci sunt de accord....pana atunci....nici sa nu aud de tampenia asta..intr-o tara de kkt cu un guvern de kkt si cu o sistematica a educatie de tot kkt-ul...sa ai pretentiile astea ???? nu stiuh cum se permite sa se mai deschide un asemenea subiect... :blink:

Alocatia 25 lei uniforma ajunge pana 500 roni . Romaniaaaaaaaaaa , cum **** sa-mi iau uniforma :dooh:

Pe B1 TV este o emisune Nasu subiect cu tema averea ,ipocrizia parlamentarilor. Unu avea in cont 3 milioane de euro vila nush pe unde dracu , apartament si-o facut cerere in parlament sa-i dea 25 milioane sa-si plateasca toate facturile la casa. Pai cum dracu vine asta , trebuie dat afara.

Doamneeeeee, felicitari celor care parasesc tara pt un trai mai bun ;)

Ooo, cum vine vorba de decenta si educatie, hop se gasesc si creierii sa sara cu gura : Comunism! Suntem o tara libera!

Eu sunt de acord cu implementarea uniformelor in scoli, caci vorba aceea, la scoala te duci sa inveti nu sa-ti etalezi talentele in vestimentatie si sa misti frenetic (ma refer la fete) din poponeata sub o fusta de 10 cm.

O data cu asta dispar si diferentierile gen " da vai ce bluza ti-ai luat... e cumva Armani?!" :whistle: ( s-au "ete la mine ce "cul/a" mi-s" :banana2:

ps: si eu am purtat uniforma in ultimi 2 ani de liceu, deorece conducerea liceului a fost de acord cu implementarea uniformelor si n-am murit din asta si nici cu sechele nu am ramas.

" Aproape toţi românii susţin introducerea uniformei în şcoală pentru elevi " ... cred ca e gresit titlul... "Aproape toţi românii sunt prosti ! " asa mai merge...

Dar vai :dooh: , ce noroc ca te avem pe tine sa ne impartasesti din intelepciunea ta si noua, ca altfel ar fi fost vai si amar de noi, "acea majoritate proasta" cum spui tu.

ps: inca ceva ...spui ca traiesti "intr-o tara de kkt", in locul tau a-si zice :merci: ca nu traiesti in Albania, Irak, Africa s-au cine stie ce alta tara in care razboiul si foametea sunt la ele acasa.

@7even: zii tu mersi si pentru mine frate...te las pe tine sa te bucuri de tara asta minunata... daca tu crezi ca e asa frumos la noi... poti sa faci si 20de ani de scoala cu uniforma...ca tot batut in cap ramani... hai atunci sa comparam romania cu orice alta tara mult dezvoltata din punct de vedere economic... pun tarile precizate de tine langa romania si nu vad nimic mai breaz...suntem la acelasi nivel... vorbesti de razboi ? nu-ti face griji..nu suntem in stare sa facem un razboi...uitate la trecut...luptam pana la moarte...si dupa ce murim ne intrebam : " noi pentru ce, si cu cine am luptat ?"

Dar se vede ca tot nu ai inteles nimica...daca pe tine o uniforma te face mai destept..iti urez cat mai multe bluze si camasi in viata + #-o ca doar astea tin de foame si ne ajuta in viata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...