Guest antonio1 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 CUM SE BAGA MUZICA INTR-UN IPOD APPLE? SI CE PROGRAM IMI TREBUIE :dontknow: ? EXISTA CUMVA INCARCATOR PT IPOD CARE SE CONECTEAZA LA PRIZA :sef: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
musthyzz Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 iTunesnuuu ...nu exista incarcator pentru priza doar pentru energie eoliana ,solara sau bonus pentru 10000 de hamsteri conectati in paralel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noghri Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 ipod-urile vin intotdeauna cu un cablu care le conecteaza la un calculator si cat timp sunt conectate la acel calculator se si incarca bateria ;). si in ipod bagi muzica cu ajutorul iTunes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lipideu Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 CUM SE BAGA MUZICA INTR-UN IPOD APPLE? SI CE PROGRAM IMI TREBUIE :dontknow: ? EXISTA CUMVA INCARCATOR PT IPOD CARE SE CONECTEAZA LA PRIZA :sef: ? banuiesc ca l-ai furat :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadina Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 daca vrei iti vand eu un incarcator de priza dar trebuie adaptor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Poti folosi itunes pentru a uploada muzica pe un ipod.Depinzand de modelul ipodului tau, incarcarea se poate face prin usb, printr-un dock sau pur si simplu printr-un incarcator.Flamingo si Future Shop sunt distribuitori autorizati ai produselor apple iar daca esti din bucuresti exista un showroom la Piata Natiunilor Unite unde poti gasi tot ce te intereseaza in materie de apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...