luci13bg Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 deci am deschis acest topic deoarece am nevoie urgenata de teme de craciun pt compuneri....astept idei...rog seriozitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 pai zii si tu despre prima ninsoare din acest an...cadouri,zii niste metafore...mosul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Vorba lu' colegul. "Prima ninsoare"... sau altele: "Seara de Craciun", "Sania lui Mos CraciuN", "Mos Niculae" etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Povestea unui fulg de nea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik_01 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Este iarna . Fulgii de nea danseaza spre pamant . Plapuma alba este tot mai poufoasa .... si dezvolti Link to comment Share on other sites More sharing options...
d'L0v3 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 mai hahalerelor go google.ro si gasesti la compuneri cu fulgu de nea ala mic cite vrei! p.s. ce clasa esti wa? a 4`a? :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
[k1ll] Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 mai hahalerelor go google.ro si gasesti la compuneri cu fulgu de nea ala mic cite vrei! p.s. ce clasa esti wa? a 4`a? :rofl1: Nush incearca si u => Primul fulg de nea , Sosirea Mosului (thats dumb :blink: ) Cadouri .. si mai dezvolti u ceva p`acolo :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Quake` Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 "Prima ninsoare" E grav daca unii dintre voi nu stiu nici acuma sa faca compuneri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 "Santa`s gone wild""Evil Santa"(in romana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneGade Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 mai hahalerelor go google.ro si gasesti la compuneri cu fulgu de nea ala mic cite vrei! p.s. ce clasa esti wa? a 4`a? :rofl1: ca tu cand erai intr-o clasa mai mica nu luai teme d-astea.. ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci13bg Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 pruncule...tzin sa te anuntz ca-s 8-a dar...nu asta conteaza deci...mie nu-mi trb sa fac compunere...prietena mea organizeaza un concurs in scoala ...shi imi trb teme .... k sa fac altzii compuneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pyro- Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Siberian Raven Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Daca mai ai inca tema, si vrei sa incerci ceva nou ai putea apela la "lipsa zapezii din ultimii ani, sau cum a influentat omul natura'... ar fi ceva chiar original. bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...