Mayhem Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Caraibe, Bora Bora, Gran Canaria, Curacao, Mauritius, Seychelles. Acestea sunt doar câteva dintre destinaţiile exotice preferate de românii cu bani pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Până la ora actuală, agenţiile de turism au vândut mai mult de jumătate din ofertele pentru petrecerile de Revelion exclusiviste, în insule de lux. Şi printre clienţii de lux se numără şi… pensionari! Faţă de anii trecuţi, Revelionul 2008 este unul cu pretenţii. “Tot mai mulţi români şi-au plănuit în amănunt vacanţa. Vor Revelion pe insule exotice, cu avion personal, limuzină la scară şi majordom. Cu cât sună mai ciudat numele unei destinaţii, cu atât este mai căutată. Cu cât costă mai mult, cu atât e mai atractivă pentru persoanele cu bani”, ne-a spus Mădălina Dincă, reprezentant al agenţiei de turism Prestige Tours. “Biletele” către vacanţa de vis au fost puse la bătaie încă din luna septembrie, astfel că cei care nu s-au grăbit, cu greu mai pot găsi acum o ofertă mulţumitoare. La agenţia Prestige Tours, din cele 30 de locuri disponibile pentru Cancun - Mexic, au mai rămas 10, iar pentru Tenerife, dintr-un total de 70 de locuri, mai există cel mult 20. Ofertele pentru petreceri de Revelion de lux sunt aproape epuizate şi la agenţia Marshal. “Românii vor, pentru Revelion, oferte de lux, mai ceva ca în anii trecuţi. Am vândut mai bine de jumătate din oferte şi vom vinde şi restul, la un preţ mult mai mare”, a spus Ana Maria Moanţă, reprezentantul agenţiei. Dintre destinaţiile preferate de români, Africa este la mare căutare, în Tanzania, la Zanzibar, în timp ce locaţii precum Dubai nu mai sunt demult considerate “exotice”. “Românii vor insule, limuzine, hoteluri de 7 stele, avioane personale, focuri pe plajă, petreceri inedite”, spun agenţii de turism. Fregate Island are doar 12 viluţe Cosmina Vladu, director la Prestige Tours, ne-a povestit: “Recent am avut trei clienţi care au cumpărat de la noi pachete de 30.000 de euro fiecare. După două nopţi la Burj al Arab - hotelul de 7 stele din Dubai, vor zbura către Maldive, unde vor sta 14 nopţi, după care vor reveni pentru încă trei nopţi în Dubai, la Al Qawrs, un alt hotel de lux din paradisul arăbesc. Pentru cei care îşi doresc ceva special, eventual privat, avem o insulă deosebit de exotică din Seychelles care poate fi închiriată cu 35.000 euro/noapte. Pe Fregate Island există 12 viluţe, unde pot fi cazate maximum 40 de persoane”. "Cea mai scumpă vacanţă am vândut-o unor pensionari" Aurelian Bratosin, manager Butterfly Tourism, spune că cel mai scump Revelion a fost cerut de o familie de pensionari! “Aceştia îşi cumpără, de mulţi ani, pachete de 20.000-30.000 euro. Îşi pregătesc vacanţa cu şase luni înainte, călătoresc câte 5 săptămâni, au văzut toată lumea. Pentru ultima lor vacanţă au plătit 18.200 euro (cu tot cu taxe). Preţul include 8 zboruri dus întors, 37 nopţi de cazare în hoteluri de 3 şi 4 stele la Los Angeles, Honolulu, Australia- Sidney, Melbourne, Brisbane, The Outback, Palm Cove, Golden Coast, plus o croazieră în Hawaii (cabină cu ocean view, 7 nopţi), shopping island tour în Tahiti, 10 transferuri şi alte excursii”. Sursa : www.click.ro Link to comment
lexboy Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 35000 de euro pe zi ? De banii aia ti-ai lua un q7 Link to comment
LeX LuTHoR Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 35000 de euro pe zi ? De banii aia ti-ai lua un q7Word.Pai ce viata duc aia ... ca in filme ... Poate o sa dea norocu' si peste noi. Link to comment
[k1ll] Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 daca n`au ce face cu banii normal k isi permit :whistle:Word.Pai ce viata duc aia ... ca in filme ... Poate o sa dea norocu' si peste noi.POATE ala ii cam mare -_- Link to comment
PulsatioN Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 35.000 Euro pe zi....si altii n-au ce manca... Link to comment
Zym3r Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 cand o sa am si eu asa revelion? 8-> Link to comment
DarkBringer Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 De s-ar scufunda insula cu ei Link to comment
MiTzA- Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 De s-ar scufunda insula cu ei Nah, si ne mai plangem ca suntem o tzara saraca....Cum zice Puls, altzii nu au ce manca si astia dau 35000 de euro pe zi Link to comment
Guest <Raziel> Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 n-as cheltui pe asa ceva... Link to comment
Lucian Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 razi, ai cheltui de ai avea. si de ce n-ai face-o? altii n-au ce manca dar nici nu muncesc ca sa aiba, se duc la cersit. lenea e mare... Link to comment
maxxxcool Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Vreau si eu 2... unde platesc? Link to comment
Lucian Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 iti dau adresa mea? am insule verzi, mov, negre, albastre. Link to comment
never Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 stie careva adresa la un sarac care a inchiriat o insula?vreau sa il vizitrez putin sa fiu si eu sarac precum sunt si ei... Link to comment
Alex86 Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 sunt putini acestia,probabil alde Irinel,Tantareanu,Tiriac,Prigoana s.a.m.d. Link to comment
THuG-Radu Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ce mila mi`e de ei ! :< Doar 35.000 euro/zi ? :< Saracii ! :( Link to comment
Diabolik_01 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Fac baieti afaceri cu insule. Anu viitor parca i vad ca fac revelionu in spatiu. Link to comment