Jump to content
Guest G-Spott

Recommended Posts

Guest G-Spott
Posted

Ash dori shy eu sa aflu un site de unde pot lua shy eu un avatar mishto.....

Guest G-Spott
Posted

ms mult dar am gasit unele marfa!! :>

Posted

Alternativ ai putea selecta orice wallpaper care ti-a placut in mod sepcial si apoi sa-i dai resize pana ajunge la marimea potrivita...si atentie sa fie jpg ca altfel risti sa nu ti-l accepte :>

Posted

nush da e aiurea treaba asta cu avatarurile... pt. k eu mi l-am facut singur cu rezise zi cut bla bla ... da eu mi l-am facut cum zice acolo de 50 x 50 pixeli ... si e un limbricu dreaq k ala nu se numeste avatar....si vad ca unii admini au niste avatare cat tablou(no ofence dar asa e..) ... si cred ca ar trebui sa ne lase si pe noi sa ne punem macar de 80... :roll:

Posted

si vad ca unii admini au niste avatare cat tablou(no ofence dar asa e..) ... si cred ca ar trebui sa ne lase si pe noi sa ne punem macar de 80... :roll:

pai vezi nici macar adminii nu au urcate avatarele pe linkmania :> le au puse pe servere externe de pe home.ro sau alte situri si poate sa fie avatarul mai mare(cat tabloul) vezi ca ai acolo obtiunea sub upload avatar from your machine , ceva cu browse from url sau ceva de genu asta(ultima optiune). Daca nu ai un cont pe o pagina de web .. da-mi mie avatarul dorit si il pun eu pe un cont de-al meu.

Guest blackthorus
Posted

intrati pe situl ala o sa gasiti o gramada. Multumiri moderatorului

Posted

@ Dekk : urci avatar-ul tau pe un site ( de ex. www.dekk-avatar.go.ro) , apoi mergi in profiles, si in tab-ul "link off-site avatar" treci link-ul paginii.

(de ex daca avatar-ul tau se numeste av1.jpg , vei trece la link www.dekk-avatar.go.ro/av1.jpg ). Sper ca te-am lamurit.

Posted

mah cristiano mai las-o cu reclama ... stiu ca interesul tau e sa vada lumea situl tau ... daca chiar vrei sa ii ajuti nuti zi situl aiurea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...