Jump to content
Guest Contempt

Discutii despre viata personala . Pareri , sfaturi .

Recommended Posts

Guest Contempt

Un amic postand de pe contul meu :

Salutare . Stiu ca s-a mai discutat despre subiectul asta (sau asemanatoare) , dar consider ca situatia mea e una mai deosebita,deci va cer niste pareri (care se incadreaza in limita bunului simt).

Am cunoscut pe YM de vreo 2 saptamani o fata (are prieten de vreo 3 saptamani,cineva mai mic dect ea) , dintr-un schimb de liste dintre mine si un amic . Ea este din aceeasi localitate , sta la 300 metrii de mine . Problema se pune in felul urmator : acum cateva zile mi-a propus sa ne vedem , la o tigara (amandoi suntem fumatori) . Am iesit , am ras , am vorbit (eu mai mult decat ea) . In ziua urmatoare mi-a batut apropo-ul cum ca ii e pofta de o plimbare/tigara, dar nu stie ce sa faca . Prin urmare , am "invitat-o" eu . A acceptat . Am stabilit un loc de intalnire prost si cumva ne-am ocolit , incat nu ne-am intalnit in locul respectiv . Ea s-a dus acasa , s-a interesat de nr meu pe YM. M-a sunat de pe mobilul parintilor si dupa 20 minute ne-am intalnit . La fel , am ras , am vorbit , ne-am simtit (cred eu) bine. Am condus-o pana in fata blocului , dar n-a dat nici un semn (cu toate ca eu m-am apropiat putin de ea ) cum ca ar vrea ceva .

As dori ca din experienta voastra personala sa-mi spuneti si mie daca as avea sanse la o asa tipa , cum sa procedez mai departe(nu vreau sa fiu nici stresant) . Multumesc anticipat.

si uita-te la filmul "the secret"!

Hmm ... nu cred din filmul "The Secret" poti reflecta la chestii de genul ... adica nu prea te invata despre cum sa te descurci in asemenea situatii, ca a lui Contempt ... parerea mea.Anyway intr-o asemenea problema, nu trebuie sa ai experienta ... totul vine de la sine.

hehehe Fall , "viata ca'n filme" huh?

Contempt

Faptul ca s-a interesat de nr tau, arata ca fata e interesata de tine intr-o oarecare masura. E normal (si zi merci) sa nu se arate ca "ar vrea ceva". Doar era a doua oara cand te vedea. Eu, daca as fi in locul tau, nu mi-as face griji. Nu inca. Intalneste-te cu ea , vezi ce-i poate capul, "citeste-o". Afla ce-i place si prefa-te ca si tu esti interesat de ceea ce ei ii place chiar daca ti se pare o prostie.Sti vorba aia "fa-te frate cu dracu ' pana treci puntea".

Invit-o la tine acasa (dar nu te da la ea , o sa creada ca doar asta vrei de la ea),pune-i ca esti racit si nu poti sa iesi din casa. Daca accepta.........prada e in carlig. Mai trebuie doar sa o aduci la mal.

Succes. :tiphat:

Guest Contempt

Multumesc pentru raspunsuri . Nu stiu ... sunt mai retinut un pic , ptr ca are prieten , chiar daca din spusele ei , nu prea ii da importanta (ei lui) . Problema e ca din aceasta cauza , nu stiu ce sa fac . M-as apropia mai mult de ea, dar mi-e `jena` sa nu raman prost , in sensul ca poate ea vrea doar o relatie de amicitie ... nu stiu ce sa zic . Ce-i drept , mi-a relatat cateva detalii din viata personala , unele un pic , un pic mai intime , dar asta nu cred ca are vreo importanta . Ce e curios e faptul ca de ambele dati , n-a vrut sa se plimbe, ci doar sa stea in loc , sa vorbim . Totusi ,au trecut 2 intalniri ... stiti cum se spune despre primul sarut/prima intalnire ... nu stiu cati sunteti adeptii respectivului concept , dar presupun ca nu pot trece nici nspe mii de intalniri fara sa faci ceva . Multumesc inca o data ptr eventualele raspunsuri .

Primul sarut vine intotdeauna de la sine .. nu tre` sa`l astepti tu .. se intampla atunci cand nu te astepti ... asa ca te sfatuiesc sa te mai intalnesti de cateva ori cu ea .. sa ajungi sa o cunosti mai bine si dupa aia o sa iese ceva .. Mult noroc ;)

Hmmm cum a zis cineva mai sus ... mai intalnestete cu ea , fi natural si incearca sa nu depasesti anumite bariere.Cred ca dupa inca cateva intalniri vei vedea clar daca vrea ceva de la tine sau doar are nevoie de un confident.Faza cu prietenul crede-ma ca nu e o problema ( mai nou e la moda ca fete cu prieteni de multa vreme sa caute ceva nou ).Iti doresc multa bafta.

Nu vreau sa fiu rautacios dar daca foloseai un pic functia Search cred ca gaseai o groaza de topicuri pe aceasta tema...cred ca si Dr Andrei ar fi invidios pe cate discutii si sfaturi pe aceasta tema se gasesc pe aici...

Nu esti un caz deosebit..e povestea clasica a zilelor noastre

Multumesc pentru raspunsuri . Nu stiu ... sunt mai retinut un pic , ptr ca are prieten , chiar daca din spusele ei , nu prea ii da importanta (ei lui) . Problema e ca din aceasta cauza , nu stiu ce sa fac . M-as apropia mai mult de ea, dar mi-e `jena` sa nu raman prost , in sensul ca poate ea vrea doar o relatie de amicitie ... nu stiu ce sa zic . Ce-i drept , mi-a relatat cateva detalii din viata personala , unele un pic , un pic mai intime , dar asta nu cred ca are vreo importanta . Ce e curios e faptul ca de ambele dati , n-a vrut sa se plimbe, ci doar sa stea in loc , sa vorbim . Totusi ,au trecut 2 intalniri ... stiti cum se spune despre primul sarut/prima intalnire ... nu stiu cati sunteti adeptii respectivului concept , dar presupun ca nu pot trece nici nspe mii de intalniri fara sa faci ceva . Multumesc inca o data ptr eventualele raspunsuri .

Ce varste aveti?

In ce anume loc a preferat sa ramana in loc sa mearga la plimbare? o banca, e bara in fata blocului, in casa scarii,leaganul din parcul din fata blocului? cand a coborat era imbracata de plimbare sau era imbracata "de casa"?

Ti-e "jena" sa te apropii mai mult de ea? Si cum vrei altfel? Vrei sa ma implic eu? :)

Au trecut 2 intalniri si te astepti la ceva. La ce anume? Vroiai sa-ti sara la gat sa te mozoleasca si sa-ti spuna cat de mult te iubeste?

Nu au trecut "nspe mii" de intalniri......continua.

Nu ne-ai spus nimic despre ce parere ai tu despre ea; iti place, ti se pare frumoasa, e sexy.

Daca esti sigur ca o vrei, incearca sa o cuceresti.Dar numai daca esti sigur ca asta vrei.

Guest Contempt

E are 17 , eu am 18 ani . Ce-i drept , era si un pic frig afara , a preferat sa stam in scara blocului (lol) decat sa ne plimbam . E oarecum logic . Era aranjata ce-i drept , ptr o intalnire . Da , imi place de ea , altfel n-as mai fii continuat asta . Nu mi-e jena sa ma apropii de ea , de fel nu sunt un tip timid , ci dezghetat . Acum nu stiu ce sa zic ... intr-un fel , ma gandesc la detalii ... stiu ca nu trebuie sa fiu prea stresant , prea bagacios , ca se satura de mine. Abordarea de care spunea tiberiu presupun ca ar fii mai bine s-o fac intre patru ochi , nu pe YM . Teoretic nu mi-e frica de un refuz , pana la urma asta e viata , cu bune si cu rele . Nu mi s-a intamplat des , dar chiar a inceput sa-mi placa mult de ea , e deosebita . BTW , cat de rahat m-as face daca ar citi topicul asta ? :))

Guest Contempt

Pai ... au trecut 2 zile de cand n-am mai vorbit cu ea , am fost amandoi ocupati in ultimul timp . Probabil deseara o sa ne intalnim iar , si am de gand sa-i spun `ceea ce simt` si s-o intreb daca poate exista ceva intre noi . Totusi, ma gandesc la urmatorul lucru : raspunsul la care ma astept este un "nu stiu" , care intr-un fel , o sa ma blocheze . Cred ca la un raspuns de genul asta nu prea mai am ce replica sa dau .

Pai ... au trecut 2 zile de cand n-am mai vorbit cu ea , am fost amandoi ocupati in ultimul timp . Probabil deseara o sa ne intalnim iar , si am de gand sa-i spun `ceea ce simt` si s-o intreb daca poate exista ceva intre noi . Totusi, ma gandesc la urmatorul lucru : raspunsul la care ma astept este un "nu stiu" , care intr-un fel , o sa ma blocheze . Cred ca la un raspuns de genul asta nu prea mai am ce replica sa dau .

in locul tau nu m-as grabi sa-i spun ce simt, poate o sperii. i-as arata putin cate putin din sentimentele mele. in felul asta , poate o apropii si mai mult de mine. femeile trebuiesc luate pe ocolite ..... nu sa fi o carte deschisa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...