Guest alvin academy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 da cred am mai facut un topic de asta numa ca l-am bagat la jocuri!am zis si acolo:chestii faine :cool2: despre iarna.da in nici un caz pareri ca nu ne place iarna!nu suport comentariile!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Si scoala e grozava.Ar mai trebui sa treci pe la ea :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvin academy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 sa stii ca eu credeam ca inveti da dai si pe forum filme cu counter strike 1.6!?te credeam mai destept sa stii! :banana2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Daca nu suporti comentarii de ce dracu ai mai facut thread? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blaidy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Mah pustiulica, daca vede tactu ce ai scris pe forumul asta, te inchide in beci si arunca cheia.Scoala e facuta sa educe prosti ca tine ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Mah pustiulica, daca vede tactu ce ai scris pe forumul asta, te inchide in beci si arunca cheia. Scoala e facuta sa educe prosti ca tine ... el e deja o cauza pierduta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvin academy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 sa mr io pe aici se gasesc numa prosti!cred ca ar trebui sa se cheme clubul idiotilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivinE Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Nu mai deschide topicuri aiurea, oricum o sa te alegi cu warn/suspend.Ia deschide un topic si la cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidumik Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 alvin nu mai deschide topicuri aiurea dak as fi un moderator tias fi dat warn 100% :) app da iarna e grozava Divine miai furat vorbele din gura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvin academy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 cred ca doar 15% sunt destepti pe aici!voi toti :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: as vrea sa deschid counter strike!!!! :angry1: da nam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azra'il Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Suntem 85% genii, 15% destepti si un bou. Tu care crezi ca esti? Nu cred. Mai ai 2 incercari! *The Wizzard* a castigat. No prize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvin academy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 unul dintre aia 100% genii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidumik Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 tu esti ala bou asa reiese din ce zice koolan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Daca nu suporti comentarii de ce dracu ai mai facut thread?AbtineteDak saracu copil nu are creier. Haideti sa ii facem pe plac.Iarna e super mai ales cand ma dau cu sania pe sosea Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1ll3r_b0y Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 spam topic? ^_^ @alvin nu mai deschide topicuri fara sens P.S. incetati cu injuraturile sa nu cumva sa luati vreun warn :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertyz0r Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 urasc iarna. de ce? pt ca nu suport oamenii care nu suport comentariile. te rog, paraseste lumea virtuala si uita-te la minimax.p.s. uita-te la avatarul meu, am dreptate ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 unul dintre aia 100% genii!nu s-ar zice...iarna e marfa, bataie cu bulagari, frecat cu zapada alea alea. fotbalul pe zapada rupe tot etc.partea nasoala e ca pe la noi nu prea mai ninge. cand eram mic iarna era iarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Incearca sa nu mai deschizi topice banale. Link to comment Share on other sites More sharing options...