JustLove Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Care banca din Romania va inspira incredere si de ce pentru economiile dvs ?Totodata adresez si cealalta intrebare, ce banca din Romania NU va inspira incredere si de ce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayana Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Eu lucrez cu Banca Transilvania pentru problemele personale... si sunt foarte multumita... si BRD- ul mi se pare de incredere... Reclama proasta nu vreau sa fac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 La incredere nu ma pot baga ca nu stiu cat de sigure is bancile dar pot zice ca imi face placere sa lucrez cu banci gen Transilvania sau ING si asta datorita personalului care stie sa se comporte.Am avut treaba la Bancpost recent si angajatele erau artagoase si injurau la telefon . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Hmm..ING si poate si Banca lui Tiriac..BRD si BCR mi se par cei mai neseriosi din multe puncte de vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 OTP, Millenium sau Leumi. Momentan astea au cele mai bune oferte din aceste zile. Nu te speria ca nu ai auzit de ele, sunt printre cele mai bune din lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 eu unu pot sa zic ca pana acum prefer Raifeissen bank... de brd sunt nemultumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Raifeissen Bank, ING. Celelate duc lipsa de profesionalism... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustLove Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 am fost pe la millenium azi... dar a mi-a lasat un gust amar lipsa de informare a angajatilor (cel putin din filiala aia) + ca nu poti afla informatii (cica) decat de la reprezentanta din alba iulia... deci restul sunt... degeaba ? trist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex86 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 client ING si BRD de 1 an...pana acum nu m-au dezamagit Link to comment Share on other sites More sharing options...