energy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 45 de ani de PhoenixÎntre 300 şi 700 de lei- atât costă biletele pentru concertul Phoenix, 45 de ani. La conferinţa de presă de vineri, membrii trupei au explicat de ce un bilet este atât de scump. Însă, fanii celebrei trupe vor avea ocazia să asculte Phoenix în concert în luna decembrie, cu preţuri şi pentru buzunarele lor.Cu banii strânşi după concertul de luni, 19 noiembrie, de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Phoenix îşi propune să-i spirjine pe tinerii care vor să studieze în străinătate ingineria de sunet."Acest eveniment nu este de mâncat pesmeţi cu caviar, ci să realizăm ceva ce nu a făcut nimeni. Sprijiniţi-ne pe mai departe!", a spus Nicu Covaci.După 45 de ani de muzică şi "zbucium" după cum spune trupa, aici, dar şi afară, aproape toţi membrii Phoenix cântă pe o scenă din România.Marele absent de la concertul aniversar este Mircea Baniciu. "Ceea ce ştiu este că din când în când are probleme, aşa, cam din 10 în 10 ani", a spus Nicu Covaci.Luni seară, alături de Phoenix vor fi Johnny Răducanu, Marius Mihalache şi Gheorghe Zamfir. După concertul de la Teatrul Naţional, vor urma alte două, în decembrie, la Bucureşti şi Timişoara. Pentru buzunarul fanilor de această dată.Sursa: Realitatea TV Link to comment
LeX LuTHoR Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Super ... mi-ar placea sa merg la ei la concert. Link to comment
Diabolik_01 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Sunt un model pentru trupele romane. Link to comment
Yako Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 concert genial. am fost, am vazut. bravo lor. jos palaria. Link to comment
L!nuX Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 cam mult totusi 300 de lei cel mai ieftin bilet , sa fim seriosi ....iar faza cu Baniciu No Commnet Link to comment