Jump to content
Fury

Numărul victimelor ciclonului din Bangladesh ar putea fi de ordinul miilor

Recommended Posts

Bilanţul ciclonului care a traversat sudul statului Bangladesh s-ar putea ridica la mai multe mii de morţi, a anunţat sâmbătă o sursă guvernamentală, citată de AFP.

"Ne aşteptăm să descoperim mii de de cadavre în zilele următoare", a declarat Shekhar Chandra Das, membru al celulei de criză a Guvernului.

"Autorităţile au în continuare dificultăţi în ceea ce priveşte strângerea de informaţii privind numărul victimelor din zonele izolate", din sudul ţării, a anunţat el.

Ultimul bilanţ oficial menţionează moartea a 667 de persoane, în timp ce agenţia de presă UNB a avansat vineri bilanţul de 1.100 de persoane, după trecerea, joi seara, a unui ciclon puternic, care a lăsat mii de persoane fără adăpost.

"Nu am numărat până în prezent decât 667 de morţi. Dar această cifră este pe cale să crească", a declarat Mahatab Uddin Zamader, unul dintre membrii celulei de criză.

Ciclonul Sidr, care a afectat ţara joi seara, formând o impresionantă masă albă cu diametrul de 500 de kilometri, a traversat districtele de pe coastă, însoţit de rafale de vânt de până la 240 de kilometri pe oră.

Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 17.11.2007 la ora 12:34

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...